Miksi Yhä Useammalla Naisella On Salasuhteita

Jos luet tätä tekstiä niin todennäköisesti olet harkinnut salasuhdetta tai jo aloittanut sellaisen ja kaipaat vastauksia miksi olet siihen päätynyt. Tunnet epäilemättä syyllisyyttä ainakin jollain tasolla, jotkut naiset tuntevat enemmän kuin toiset ja se riippuu jokaisen omasta henkilökohtaisesta tilanteesta. Usko kuitenkin Victoria Milania siinä että et ole ensimmäinen, etkä myös viimeinen nainen jolla on salasuhde! Tuhannet naimisissa olevat naiset meidän sivustollamme nauttivat salaisista suhteista ja hauskanpidosta samankaltaisten ihmisten kanssa.

Sitä Tapahtuu Kotikulmillasi!

Näyttää siltä että ihmisillä on kasvavassa määrin salasuhteita. Vuosia sitten salaiseen suhteeseen suhtauduttiin hyvin epäilevästi, mutta nykyään minne tahansa katsotkin näet pareja jotka piiloutuvat hotellihuoneeseen iltapäivällä tai tuntemattomien autoja muutaman kerran viikossa naapureiden talon vieressä. Jos vain avaat silmäsi, me lupaamme sinulle, että tulet huomaamaan paljon enemmän tapahtumia ympärilläsi kuin mihin aiemmin kiinnitit edes huomiota. Salasuhteet eivät myöskään rajoitu ainoastaan kotikulmillesi tai tuttavapiiriin; kun surffaat netissä tai luet päivän lehteä, luet taas uudesta julkisuuden henkilöstä jolla on ollut salasuhde. Kiinnostavana yksityiskohtana saatat huomata että naisten uskottomuutta ei raportoida niin laajasti kuin miesten vastaavaa, mutta se ei silti tarkoita sitä että sitä ei tapahtuisi!

Seksiä Ilman Sitoumuksia

Monet naiset etsivät vain seksiä ilman sitoumuksia - he eivät halua päättää avioliittoaan mutta kuitenkin kaipaavat jotain muuta piristämään arkipäiväistä elämäänsä. Kuulostaako tutulta? Et ole yksin! Yleisesti ottaen naiset ovat liian usein arkipäivän vietävissä; lasten kouluun saattamista, töihin menemistä, ostoksien ja kotitöiden hoitamista, ruoanlaittoa ja illan tullen tv:n edessä sohvalla makoilua. Salasuhde tekee elämästä hieman jännittävämpää ja antaa naisille mahdollisuuden johonkin mitä odottaa kun on taas yksi tylsä arkiviikko edessä omine rutiineineen. Se on yksi syy siihen miksi naiset kääntyvät deittisivujen, kuten Victoria Milanin, puoleen tavatakseen samoin ajattelevia miehiä joiden kanssa voi jakaa intohimoisia hetkiä ilman sitoumuksia! Se on täysin ymmärrettävä syy sillä elämä aina välillä muuttuu tylsäksi ja ehkä salasuhde voi tuoda uutta eloa myös hiipuneeseen avioliittoon josta on kadonnut jo alkuperäinen hohto. Jos olet itse onnellinen, se näkyy myös omassa puolisossasi.

Eikö Aviomiehesi Huomioi Sinua Tarpeeksi?

Kun puhutaan aviopuolisoista, yleensä ajatellaan että aviomiehessä on syy jos vaimo pettää. Jos aviomiehet eivät ole niin huomaavaisia kuin pitäisi tai heillä on stressiä töissä jonka vuoksi he viettävät liikaa aikaa toimistolla niin valitettavasti, heidän puolisonsa etsii huomiota jostain muualta. Kun olet ollut naimisissa useita vuosia ja puolisosi ei enää muista kehua sinua tai ei enää vuosiin ole ostanut sinulle kukkia, et enää osaa edes niitä asioita odottaa! Itseasiassa, kun naisilta on kyselyissä kysytty syitä miksi heillä on salasuhteita, oman puolison huomion puute nousee usein listan kärkeen. Monet naiset kaipaavat emotionaalista läheisyyttä avioliitossa ja kun se puoli liitossa ei toimi, naiset etsivät sitä muualta.

Säännöllistä Seksiä

On myös muita syitä siihen miksi naiset hakeutuvat suhteisiin ja yksi suurin syy on halu säännölliseen seksiin. Ei ole olemassa jotain tiettyä määrää, kuinka monta kertaa viikossa, kuukaudessa tai vuodessa avioparin tulisi harrastaa seksiä. Jokainen pari on erilainen mutta joillain naisilla sekä miehillä seksivietti on suurempi kuin toisilla. Jos et ole tyytyväinen omassa makuuhuoneessasi , on vääjäämätöntä että etsit tarpeillesi tyydyttäjää jossain vaiheessa muualta.Saattaa olla että et edes halua emotionaalista yhteyttä; suhde saattaa olla ihan pelkkää seksiä. Itse asiassa kielletty seksi on jännittävää, rohkeaa ja vaarallista ja se laukaisee tunteita ikävöimiseen ja intohimoon. Jos nämä tunteet ovat jo aikoja sitten lähteneet liitosta, sinulla on hyvät mahdollisuudet löytää ne jostain muualta.

Seksin Jumalattareksi?

Eräs toinen syy siihen miksi naisilla on salasuhteita on se että he haluavat tuntea itsensä voimakkaana sekä hallitsevansa elämäänsä. Sen lisäksi että he ovat vaimoja, äitejä, siivoojia, kokkeja ja autonkuljettajia, he haluavat tuntea itsensä…..noh, seksikkäiksi naisiksi! Avioliiton ulkopuolinen suhde tuo mukanaan syyllisyydentunteen mutta se myös vahvistaa sensuaalisuutta.

Mies On Liian Väsynyt?

Viimeisimpänä – ehkä on vaan kyse iänikuisesta “liian väsynyt”-tekosyystä kun puhutaan seksistä avioliitossa. Vanheneminen ei tule yksin ja työn, kodin sekä perheen paineet vaikuttavat kaikkiin meihin. Jos puolisosi ei osoita kiinnostusta kun puet seksikkäimmät alusvaatteesi päällesi tai kuorsaa kahdeksan tuntia putkeen, saatat alkaa haaveilemaan erilaisesta tilanteesta toisen miehen kanssa. Aviomies joka on liian väsynyt harrastamaan seksiä on yksi suurimmista syistä miksi naiset hakevat seksuaalista tyydytystä oman avioliittonsa ulkopuolelta. Jos tämä kaikki kuulostaa tutulta – ehkä sinun kannattaisi lopettaa lukeminen ja kokeilla jos avioliiton ulkopuolinen suhde olisi sinulle sittenkin se oikea juttu!