ELÄ INTOHIMOLLA, ÄLÄ KADU!

Kyse on sinun elämästäsi ja sitä ei kannata tuhlata. Kysy itseltäsi: milloin olet viimeksi tuntenut olevasi elossa? Milloin viimeksi sydämesi sykki kiihkosta? Milloin viimeksi tunsit perhosia vatsanpohjassasi? Todennäköisesti liian kauan aikaa sitten. Nyt on aika lopettaa katuminen ja elää intohimolla. Tällaista mahdollisuutta ei kannata jättää käyttämättä.

Deittailua
Deittailua sinua lähellä!

IHMISIÄ LÄHELLÄ SINUA!

The Victoria Milan Experience – ota siitä kaikki irti! Me näytämme sinulle muita jäseniä lähellä sinua. Sijainnit ovat arvioita, joten säilytät anonymiteettisi samalla, kun saat yhteyden muihin jäseniin.

Unohda kaikki turhat pelit

Victoria Milanilla on yksi sääntö: ei turhia pelejä. Jäsenillämme ei ole aikaa eikä halua pelata "treffailuleikkejä". Me vaalimme avoimuutta, suoraviivaisuutta ja rehellisyyttä. Ja käyttäjämme odottavat samaa. Kerro meille vapaasti mitä haluat ja mitä et halua. Tervetuloa uuteen tapaan deittailla. Tervetuloa Victoria Milaniin.

FAQ

1. Onko sivusto turvallinen?
Turvallisuus on tärkein asia Victoria Milanissa. Victoria Milan noudattaa GDPR-säännöksiä ja muita säännöksiä erittäin tarkasti. Käytämme 256-bittistä salausjärjestelmää, luotettavimpia verkkopalveluita ja SSL:ää käyttäjien turvaamiseksi. Lisätietoja tästä!
2. Onko alueellani käyttäjiä?
Pelkästään Euroopassa yli 6 miljoonan jäsenen joukosta löydät helposti sopivat treffit joko läheltä tai kaukaa. Suosituimmat maamme asukasta kohti ovat Norja, Tanska ja Ruotsi.
3. Ovatko naiset oikeita?
Yli 30 % Victoria Milanin uusista käyttäjistä on naisia ja aktiivisten miesten suhde naisiin sivustolla on 1:1. Victoria Milan on 100 % ilmainen naisille. Miehet voivat rekisteröityä ja tutkia sivuja ilmaiseksi mutta miesten on tilattava palvelu (aktiivijäsenyys) ottaaksen kontaktia haluamiinsa naisiin.
4. En ole käynyt treffeillä vähään aikaan.
Älä huolestu, jos olet ollut parisuhteessa etkä ole deittaillut vähään aikaan. Monet käyttäjistämme ovat samassa veneessä kuin sinä! Jos haluat vinkkejä deittailuun, lue sivuston käyttäjien Top 6 vinkit miehille ja Top 6 vinkit naisille.
5. Olen ensimmäistä kertaa online-treffisivustolla.
Älä välitä, jos olet ensimmäistä kertaa online-treffisivustolla. Victoria Milan on käyttäjäystävällinen, helposti navigoitava ja helposti ymmärrettävä sivusto. Jos haluat päästä nopeasti vauhtiin, tutustu käyttäjien kirjoittamiin top 6 -vinkkeihin miehille ja top 6 -vinkkeihin naisille.
6. Kuinka pystyn suojata nimettömyyteni?
Victoria Milanilla ei ole oikeutta käyttäjien sosiaalisiin verkostoihin tai yksityisiin tietoihin. Tarjoamme myös ""photo wizard"" -toiminnon, jonka avulla käyttäjä voi salata kuvansa entistä paremmin. Käytössä on myös henkilökohtainen kuvagalleria, johon käyttäjä voi itse lisätä ja poistaa jäseniä.
7. Onko sivusto tarkoitettu vain naimisissa tai muussa parisuhteessa oleville?
Victoria Milan palvelee kaikkia, jotka hakevat hienotunteisuutta, suoraviivaisuutta eivätkä arvostele toisia jäseniä. Jäsenemme hakevat mm. irrallisia suhteita, kimppakivaa, parinvaihtoa, kink-deittailua ja paljon muuta.

Deittikertomuksia

"...Pelasti avioliittoni..."

“Victoria Milan pelasti avioliittoni! Nyt minulla on fantastinen seksielämä, rakastava ja onnellinen suhde ihanan aviomieheni kanssa” - Sirpa (39), Jyväskylä

"...Kaipasin huomiota ja jännitystä..."

“Victoria Milaniin liittymisen jälkeen olen saanut uutta puhtia elämääni ja nautin joka hetkestä! Kaikki on vaan täydellistä! Kiitos Victoria Milan!” - Mikko (45), Lahti

"...sain uutta puhtia elämääni..."

“Vuosien yksinäisyyden jälkeen olen nyt vihdoin tyytyväinen! Liityin ja jo viikkojen sisään olen alkanut taas deittailla! Kiitos Victoria Milan!” - Liisa (39) Helsinki