Horoskooppimerkit jotka todennäköisimmin pettivät Suomessa 2016

  • Tutkimustulokset osoittavat että Vesimies ja Kalat ovat seksuaalisimpia tähtimerkkejä Suomessa

  • Jousimies rakastajana on harvinaisuus, sillä he ovat uskollisimpia pitkäaikaisille kumppaneilleen

Uusi tutkimus paljastaa mitkä tähtimerkit ovat todennäköisimmin pettäneet kumppaneitaan 2016, ja joukosta löytyy myös yllätyksiä.

Tutkimus, tekijänä Victoria Milan – deittisivusto naimisissa oleville ja varatuille ihmisille jotka etsivät salasuhdetta – perehtyi sivuston aktiivisten jäsenten profiileihin ja paljastaa mitkä tähtimerkit seuraavat seksuaalisia tarpeitaan.

Skorpionia ja Leijonaa pidetään yleensä seksuaalisesti aktiivisimpina tähtimerkkeinä, mutta tutkimuksen mukaan he eivät ole niitä jotka todennäköisimmin pettävät.

Sivuston aktiivisista käyttäjistä Vesimies ja Kalat ovat kärkipäässä 10.3% sekä 10.3% Suomen pettävästä väestöstä, kolmantena listalla on Oinas 9.9%.

Kaikkein uskollisin tähtimerkeistä on Jousimies, joita sivuston käyttäjistä löytyy vain 5.7% Suomesta. Uskollisuudessa seuraavat Skorpioni 6.3% ja Vaaka 7.0%.

Victoria Milanin perustaja ja toimitusjohtaja **Sigurd Vedal **sanoi että tähtimerkeistä Vesimies petti todennäköisemmin useamman kerran vuonna 2016.

“Olemme tutkineet tuhansia suomalaisten miesten ja naisten profiileja ja tulleet siihen tulokseen että Vesimies petti todennäköisimmin vuonna 2016. He ovat kuumia rakastajia ja hyvin seksuaalisesti latautuneita eivätkä voi sille mitään mitä on jo kirjoitettu tähtiin” Mr Vedal sanoi.

Victoria Milan käytti tutkimuksessa tietoa sivustonsa jäsenten profiileista ja vakuuttaa suojelevansa jäsenten yksityisyyttä.

Lisätietoja, ota yhteyttä press@victoriamilan.com