Kuinka monen aviovuoden jälkeen naiset pettävät?

VictoriaMilan, johtava deittisivusto joka yhdistää varattuja aikuisia avioliiton ulkopuolisiin suhteisiin, paljastaa milloin naiset keskimäärin alkavat pettää kumppaniaan avioitumisen jälkeen.

Tätä tutkimusta varten Victoria Milan tutki tietoja useista eri maista. Tutkimuksessa oli mukana kaikenikäisiä naisia ja siinä keskityttiin naisten ikään,avioliiton kestoon ja pettämisen alkamiskohtaan.

Pettävien naisten keskimääräinen ikä ympäri maailman

Pettävien naisten iät vaihtelivat suuresti riippuen missä maassa he olivat. Iso-Britanniassa, suurin osa naisista (30 %) jotka pettivät kumppaniaan, olivat iältään 25 - 29 - vuotiaita, kun taas Suomessa vain 15 % pettävistä naisista kuului tuohon ikäluokkaan.

Vaikka nuoremmat naiset olivat isossa prosentuaalisessa osassa Iso-Britanniassa, muissa maissa kypsemmät naiset olivat isossa osassa heitä jotka pettävät kumppaniaan. Espanjassa yleisin ikä naisten salasuhteille oli 40-44 ja Unkarissa 45-49.

Keskimääräinen aika avioliiton alkamisen ja salasuhteen välillä

Tutkimuksen mukaan naiset jotka etsivät intohimoa oman avioliittonsa ulkopuolelta, olivat olleet eri aikoja naimisissa.

Euroopassa maa jossa oli lyhin aika avioliiton solmimisesta salasuhteen alkuun ( 3.6 vuotta ) oli Irlanti, jossa naiset menevät naimisiin keskimäärin 30.8 vuoden iässä.

Edelleen Euroopassa, Ruotsissa naimisissa olevat naiset odottivat 4.1 vuotta häiden jälkeen kunnes aloittivat salasuhteen. Iso-Britanniassa naiset odottivat 4.4 vuotta.

Yhdysvalloissa naiset aloittivat suhteet 8.5 avioliittovuoden jälkeen ja heidän keskimääräinen ikänsä oli 35.5 vuotta. Pohjoisempana Kanadassa naiset aloittivat suhteet 6.7 aviovuoden jälkeen ja heidän keskimääräinen ikänsä oli 35.8 vuotta.

Etelä-Amerikassa naiset pettivät 7.4 vuoden jälkeen ja heidän keskimääräinen ikänsä oli 33.4 vuotta.

Etelä-Afrikassa naiset odottivat 6.8 vuotta ennen suhteen aloittamista ja he olivat iältään 35.8 vuotta.

Maailmanlaajuisesti pettävien naisten keskimääräinen ikä oli 36.6 ja vastaavasti keskimääräinen ikä naimisiin menon aikana oli 29. Näin saadaan keskiarvoksi 7.6 vuotta häiden ja pettämisen välillä.

“Mitä nämä asiat kertovat meille?” Sigurd Vedal Victoria Milanin perustaja kysyi . “ Sen että naiset maailmanlaajuisesti etsivät uusia rakastajia 7-8 aviovuoden jälkeen.

” Naimisissa olevat naiset aloittavat salasuhteet monista eri syistä. Ehkä heidän aviomiehensä eivät anna heille tarpeeksi huomiota ja kunnioitusta jota he tarvitsisivat. Ehkä he edelleen rakastavat kumppaneitaan, mutta kipinä on avioliitosta jo kadonnut.Toisaalta heillä voi olla avoin suhde ja molemmilla salasuhteita fyysisten tarpeiden tyydyttämiseen samalla kun he kuitenkin jakavat voimakkaan tunnesiteen keskenään.

“Oli syy mikä tahansa, salasuhde voi auttaa naisia löytämään heidän ilonsa elämään, sensuaalisuutensa ja fyysisen intohimon joka heidän elämästään puuttuu. Nämä ovat perustarpeita ja halu seksuaaliseen intohimoon on yhteistä biljoonilla ihmisillä - riippumatta siitä kuinka erilaisia muuten olisimmekin.”

Lisätietoja, ota yhteyttä press@victoriamilan.com

Victoria Milan on yksi maailman johtavimmista salaisista sosiaalisista verkostoista

miehille ja naisille jotka etsivät salaista suhdetta. Palvelun lanseerasi vuonna 2010 norjalainen mediajohtaja Sigurd Vedal, ja siitä on tullut yksi nopeimmin kasvavista ja johtavista sosiaalisista verkostoista salaisille avioliiton ulkopuolisille suhteille. Victoria Milanilla on maailmanlaajuisesti yli 5 miljoonaa jäsentä yli 33 eri maassa.