Seksiseuraa netistä - Millainen on täydellinen treffi-profiili?

Treffi-profiilin tulee olla sellainen, joka erottuu muista. Victoria Milan tarjoaa seksiseuraa tavallisille arkipäivän ihmisille, jotka haluavat nauttia seksistä esimerkiksi keskellä päivää.

Vietettyäni 8 vuotta aviossa mitä lempeimmän ihmisen kanssa huomasin, ettei seksiä enää suhteesta löytynyt; arki iski vastaan, mutta halut pysyivät. Kun vaimoani ei enää kiinnostanut aloin miettiä, että mistä saisin itselleni kunnollista seksiseuraa.

En oikein osannut sanoa mihin suuntaan menisin. En ollut varma treffi-ilmoituksien toimivuuksista, enkä myöskään halunnut hakea seksiseuraa ravintoloista tai baareista, sillä mielestäni salarakkaan tulisi aina olla tyylikäs ja joko aviossa tai parisuhteessa oleva nainen, joka ei jää pyörimään jalkoihin halujen tyydyttämisen jälkeen.seksiseuraa treffi

Paineen alla kirjoitin internetissä hakusanaksi ‘mistä saan seksiseuraa?’ ja näin Victoria Milanin sivuston linkin ensimmäisten hakutulosten joukossa. Klikkasin linkkiä ja päädyin erikoiselle, mutta jotenkin helpon tuntuiselle pettämissivustolle. Liittyminen oli ilmaista ja profiilin luominen kesti noin kymmenisen minuuttia. Tämä siis lähes kaikki tiedot täydentämällä jotta potentiaalinen salarakas näkee kiinnostukseni kohteet ja kuvauksen itsestäni.

Jos haluat seksiseuraa jatkuvasti, tulee treffi-profiilisi olla täydellinen. Sinun tulee erottua massasta vähintäänkin kivalla profiilikuvalla, ja muutamalla salaisella kuvalla, jotka näytät vain harvoille ja valituille. Sinun tulee myös täydentää profiilisi tietoja mahdollisimman paljon, sillä - usko pois - mitä enemmän naiset lukevat sinusta, sitä todennäköisemmin saat juttuseuraa, koska esiinnyt potentiaalisena seksikumppanina ja olet luotettavan salarakkaan tuntuinen. Ironisesti pettämissivustolla kyse on hyvinkin paljon luottamuksesta. Luottamus on kuitenkin helpompi ansaita tuntemattoman kanssa jutellen ja ajatuksia “puhtaalta pöydältä” vaihtaen, kuin seurusteluseuraa hakiessa ja vakituista parisuhdetta aloittaessa.

Sinun tulee myös liittymisesi jälkeen päivittää tilisi Premium -jäsenyyteen, sillä maksettuasi jäsenmaksun pääset juttelemaan muille henkilöille. Hinta ei ole kallis, mutta ei myöskään sieltä halvimmasta päästä. Tämä ei kuitenkaan ole ollenkaan huono asia. Seksiseuraa saat mistä haluat, mutta jos haluat laatua, tulee siitä jokunen penni pulittaa.

Jäsenmaksu pitää onneksi ilmaisen perässä juoksevat iilimadot ja huijarit poissa sivustolta. Siinä missä muilla sivuilla etsitään “sitä oikeaa”, Victoria Milanissa etsitään jännitystä kuuman seksin muodossa. Tästä ei ole mitään epäselvyyttä, mikä säästää sinulta valtavat määrät aikaa.Voit siis rauhassa keskittyä olennaiseen ;)