Unelmien panokamu haluaa seksiä ilman sitoumuksia

**Asumme maailmassa, jota dominoi raha ja seksi, ja jossa panoseura kelpaa vain ja ainoastaa, mikäli se tulee ilman sitoumuksia ja minkäänlaisia velvollisuuksia, sillä ne saattavat hidastuttaa elämäämme. **

Seksi on asia, joka lievittää stressiä, mutta voi myös aiheuttaa tukalia tilanteita mm. Töissä, jos halut kasvavat liian suuriksi. Julkiset mediat ovat ottaneet varsin löysän linjan sille, mitä julkaisevat verkoissaan. Mielestäni se on hieno asia, joskin on hieman outoa, että näemmä tätä päivittäin, mutta kun aihe tulee esille keskustelussa baarissa tai töissä jokaisesta tulee sievistelijä omalla tavallaan – olemme iässä ihmiset, jossa seksi tulee useissa muodoissa, joista parhaimmaksi on todettu vapaamielinen seksi ilman sitoumuksia.

Koska seksuaalinen käyttäytyminen on muuttunut yleisesti todella löyhäksi, ihmisten näkee hakevan yhdenillansuhteita ja seksiä ilman sitoumuksia baareista, kaduilta ja jopa snägärijonoista. Näissä ongelmana vaan on se, että seksikumppaniin ihastutaan liian helposti, eikä ongelmilta vältytä.

Ihastuminen tapahtuu yleensä hetkessä, joka johtaa erittäin todennäköisesti seksisuhteeseen ainakin yhden illan ajaksi, ellei mies ota itseään niskasta kiinni ja pyydä naiselta suhdetta ilman sitoumuksia, jossa molemmat kiireisissä elämissään saavat ainakin pakolliset seksihalunsa lievitettyä. Harmittavasti miehet tosin ajattelevat enemmän alapäällään, kuin yläpäällään, joten vaikeuksilta harvemmin vältytään tällaisissa tilanteissa.

Mikäli olisit kertonut tälle naiselle, ettet halua mitään muuta kuin seksiä ilman sitoumuksia, kivan aamupalan seksijälkkärillä ja nopean paikaltapoistumisen, olisi useampi kuin yksi kymmenestä varmasti sanonut ei, jotkut jopa röyhkeydestä hämmentyneinä läpsäisseet poskelle sinua. Koko prosessi vie paljon energiaa ja rahaa, varsinkin jos olet päättänyt saada naisen kotiisi vaikka sitten tarjoamalla koko illan. Helpotuksesta huokaisu ei tule halvalla, kun kyse on seksistä ilman sitoumuksia.

Mikäli haluat osumaprosenttisi nousevan, eikä sinua liiemmin kiinnosta notkua juottoloissa kärkkymässä löysämoraalisia naisia, voit hoitaa homman tyylikkään nimettömästi sekä huomattavasti baarireissuja halvemmalla liittymällä Victoria Milanin pettämissivustolle, joka on suunnattu aviossa ja parisuhteessa oleville henkilöille, jotka haluavat seksiä ilman sitoumuksia, vakituisen rakastajan tai pelkästään vain tarkistaa parisuhteensa tilanteen flirttailemalla toisille netissä. Kokeileminen yleensä kannattaa ja ahkerat palkitaan. Onnea etsintään!