Jos tahdot poistaa tilisi täysin ja pysyvästi, kirjaudu profiiliisi, siirry asetuksiisi ja klikkaa sivun lopusta löytyvää täydellisen poiston lomaketta. Huomaa, että tätä lomaketta käyttämällä lähetät virallisen pyynnön tukihenkilöstölle. Tämä toimi EI vielä poista profiiliasi. Saat järjestelmästämme automaattisen vastauksen, joka sisältää kaiken poistoprosessin viimeistelyyn tarvittavan tiedon.

Huomioi, että useiden pyyntöjen lähettäminen muutaman tunnin tai päivän sisällä EI nopeuta asiasi käsittelyä.

Mikäli olet rekisteröitynyt palveluumme kolmannen osapuolen palvelua (Facebook) käyttäen, huomioi että voit poistaa itsesi täysin vain salasanaa käyttäen. Mikäli et ole asettanut salasanaa itsellesi ennen tätä, seuraa näitä ohjeita:

  1. Kirjaudu tilillesi
  2. Siirry kohtaan ”Asetukset”
  3. Vaihda salasanasi (MUTTA jätä ”nykyinen salasana” -kenttä tyhjäksi!)

Huomioi, että tämä poisto vaikuttaa vain meidän palveluumme ja palvelimiimme! Mikäli olet ostanut premium-jäsenyyden Android- / iOS-kauppaa käyttäen, sinun on otettava yhteys ko. kauppaan mikäli tahdot muuttaa tietojasi kaupassa tai poistaa ne sieltä (esimerkiksi premium-jäsenyytesi päättämiseksi).