Vikin Top 6 Vinkkiä Naisille Victoria Milanissa

Olen ollut Victoria Milanin aktiivinen käyttäjä jo kaksi vuotta ja minua pyydettiin keräämään parhaimmat vinkkini miehille jotka ovat olleet naimisissa tai pois deittailun maailmasta jo jonkin aikaa. Noudata näitä kuutta helppoa vinkkiä ja neuvoa ja huomaat kuinka helppoa Victoria Milanin käyttäminen on sinulle.

Profiilikuvat

Profiilikuva on yksi tärkeimmistä elementeistä profiilissasi, itse asiassa TÄRKEIN. Profiilit joissa on julkinen kuva saavat vastauksia +200% enemmän verrattuna profiileihin ilman julkista kuvaa ja sen lisäksi ne saavat myös yli 500% enemmän ensimmäisiä viestejä.

Joten miten joku, joka haluaa pysyä salaisena ja nimettömänä, voi ladata houkuttelevan ja viehättävän kuvan profiiliinsa?

Ole luova! EJokaisella meistä on hyviä ominaisuuksia joista olemme ylpeitä, sekä myös niitä jotka ovat vähemmän mairittelevia. Muista aina korostaa niitä hyviä puoliasi, oli kyse sitten huulista, tyylitajusta, silmistä, hymystä tai elämäntyylistä. Voi olla että et edes tiedä mitkä kuuluvat parhaimpiin puoliisi!

Onlinekysely Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa paljasti että miehet ovat kaikkein viehättyneimpiä naisten jaloista. On olemassa jopa kokonaisia onlineyhteisöjä jotka ovat omistautuneet "jalkafetiseille" (Ihan oikeasti). Joten laita parhaimmat korkkarit jalkaan ja näytä jalkojasi profiilissa, se on yksi tapa näyttää itsestäsi jotain ja saada huomiota Victoria Milanissa.

Ja jos et halua näyttää jalkojasi, on ehkä aika laittaa päälle se kuuluisa “pikkumusta”.

Kun kysyttiin mikä on naisten seksikkäin vaate, musta cocktailmekko voitti alusvaatteet viimeisimmässä kyselyssä! Joten mekko päälle naiset ja näytätte upeilta!

Hyvin istuva pikkumusta on niin houkutteleva miehille että jopa ne käyttäjät, jotka ovat rajanneet tai sumentaneet kasvonsa, näkevät oman profiilin kävijämäärän ja viestien kasvavan dramaattisesti.

Henkilökohtainen lempparini silloin kun tunnet itsesi oikein leikkisäksi on söpöin kesämekko minkä omistat. Miehet rakastavat kiusoittelua ( puhumattakaan siitä miten hauskaa se on ) ja jos saat otettua kuvan juuri oikeassa valossa, voit näyttää hieman vartaloasi ja mitä on mekon alla, näin saat miehet hulluiksi kiinnostuksesta ;)

Älä pelkää näyttää edistystä ja sitä mitä olet saavuttanut treenaamalla. Syy siihen miksi miehet tuijottavat sinua salilla on se, että näytät niin seksikkäältä joogahousuissa ja treenitopissa!

Tämä on myös hyvä tapa viestittää elämäntyylistäsi ja samalla kerätä juuri oikeanlaista kiinnostusta. Lataa söpö salikuva joka sinulla on Instagramissa tai laita vain päälle joogahousut ja katso kuinka miehet uteliaina ottavat sinuun yhteyttä ja miettivät minkälaista olisi riisua ne sinun päältäsi. Kuka tietää, saattaisit löytää vaikka kaverin salille ( kukapa ei tarvitsisi vahvaa apulaista ;) )

Mutta muistakaa naiset TYYLIKKYYS! "Vähemmän on enemmän" ja Victoria Milanissa on kypsiä, hienostuneita ja hyvin toimeentulevia miehiä, et halua kiinnittää vääränlaista huomiota itseesi vääränlaisilta miehiltä! Hienostuneet miehet haluavat juuri sitä mitä eivät voi saada, herätä kiinnostus, ehdottele hienovaraisesti, anna hänen jahdata sinua ja luo pohja intohimoiselle ja upealle suhteelle.

Viimeiseksi, vähän estoisimmille naisille jotka miettivät kuvan lataamista - voit näyttää jotain mielenkiinnon kohteistasi sen sijaan että sinulla olisi vartalokuva profiilissasi. Kun liityin Victoria Milaniin minulla oli juuri vastaavanlainen kuva profiilissani. Olin yllättynyt kuinka monet miehet ottivat minuun yhteyttä kysyäkseen mitä kirjaa luin ja kuka on lempikirjailijani sekä suosituksia kirjojen suhteen. Se oli herttaista mutta onnistuin tapaamaan myös yhden miehen jonka kanssa päädyin hänen mökilleen ja me luimme lempikirjojamme takkatulen edessä ( oli talvi ja todella kylmä, mutta löysimme keinot pitää toisemme lämpiminä ;) )

100% Free for Women

Free Membership for all females means an active & engaged female users base is waiting for you!

Join Now

Käyttäjätunnus

Anna käyttäjätunnuksesi puhua puolestasi. Kun miehet selaavat läpi hakutuloksiaan, he näkevät ainoastaan profiilikuvasi ja käyttäjätunnuksesi, joten tunnuksella on väliä! Yritä olla ytimekäs mutta kuvaileva kun valitset käyttäjätunnustasi.

Esimerkki: asuinpaikka + ammatti/harrastus = HelsinkiJoogi

Välittömästi joku joka selaa profiileja, tietää missä päin olet ja hänellä on jotain tietoa ammatistasi / mielenkiinnon kohteistasi. Tämä käyttäjä on sieltä ja sieltä päin ja hän pitää joogasta sekä kuulostaa potentiaaliselta tyypiltä jonka kanssa voisi kokeilla uusia asentoja ;)

Esimerkki: kuvaus + fetissi/suuntaus = KurvikasSub

Sekunneissa miehet tietävät että olet kurvikas ( miehet rakastavat kurveja ) ja että olet seksuaalisesti alistuva. Tämän kaltainen tunnus kiinnostaa takuulla seksuaalisesti dominoivia miehiä tai vaikka niitä jotka haluavat auttaa sinua toteuttamaan oman 50 Shades of Grey- fantasiasi.

Over 5,000,000 Members Worldwide

With over 5 Million Members Worldwide you can easily find a match close to you or when traveling.

Join Now

Tahdikkuus on kaiken A ja O

Olet sitten varattu, naimisissa tai sinkku - miehet Victoria Milanissa haluavat tietää että olet tahdikas ja kunnioitat sekä omaasi että hänen tarvettaan hienotunteiseen ja salaiseen kanssakäymiseen. Viimeinen asia mitä miehet Victoria Milanissa haluavat on se että joku on liian takertuva tai että hän erehtyy luulemaan yhden yön juttua jatkuvaksi suhteeksi.

Jotkut miehet Victoria Milanissa etsivät salasuhdetta, jotkut ovat avoimessa parisuhteessa, jotkut etsivät pikapanoa, ja jotkut, kuten minä, kiihottuvat ajatuksesta tavata naimisissa olevia ihmisiä ;)

mutta mikä tahansa heidän syynsä käyttää Victoria Milania on, he haluavat että tahdikkuus ja salaisuus säilyvät! Harkitse, erityisesti jos olet sinkku, laittavasi jotain ensimmäiseen viestiin jolla korostat tätä, tai vielä parempaa on jos kirjoitat sen profiilisi kuvaukseen!

Tässä joitain esimerkkejä jotka ovat saaneet minut helpottumaan:

En halua muuttaa omaani tai sinun siviilisäätyäsi
Olen ammattitaitoinen ihminen ja tahdikkuus on erittäin tärkeää minulle. Olen kunnioittava ja haluan salaista kanssakäymistä, odotan sitä myös sinulta

Verified Profiles

Every signup is verified via Email or SNS to prevent fraud/scammers. Victoria Milan has been connecting real people for over 10 years.

Join Now

Ole Suora

Tämä on ehdottomasti paras osa Victoria Milanissa; käyttäjät ovat paljon suorempia ja rehellisempiä siinä mitä he etsivät ja mikä ehkä vielä tärkeintä - mitä he eivät etsi.

Paras paikka tälle on profiilisi kuvaus.

Huomaat että verrattuna muihin perinteisiin deittisivustoihin, ihmiset Victoria Milanissa kertovat suoraan ja selkeästi mitä he etsivät ja mitä eivät, joten älä pelkää toimia samoin myös itse.

Tässä on esimerkki yhden käyttäjän profiilista jota oikeasti ihailin!

"Etsin hyvässä kunnossa olevaa ja ystävällistä rikoskumppania pitkäaikaiseen suhteeseen"

Ole leikkisä ja älä pelkää kertoa mitä etsit. Miehet Victoria Milanissa ovat aikuisia joten älä pelkää satuttavasi jonkun tunteita, nyt on kyse sinusta - tämä sinun pakosi arjesta ja halustasi intohimoisiin hetkiin!

Joitakin esimerkkejä joista pidin:

"etsin pitkäaikaista suhdetta yli 183 cm herrasmiehen kanssa"

"fyysinen kunto on minulle todella tärkeää (jooga, pyöräily) ja sen pitäisi olla myös sinulle"

"EN ETSI yhden yön juttuja vaan haluan salaista romantiikkaa, jännitystä ja intohimoa"

Safe and Secure

Security and safety are #1 at Victoria Milan. We use 256 bit encryption, the most trusted web services and SSL to keep our users secure!

Join Now

Esittelyviesti

Tämä on iso juttu. Miehet, erityisesti ne jotka ovat olleet varattuja jo jonkin aikaa, eivät aina tunne oloaan itsevarmoiksi ottaessaan sitä ensimmäistä askelta ( joka mielestäni saattaa olla myös söpöä ), joten anna heille mahdollisuus mutta älä myöskään pelkää blokata tai raportoida miehiä jos heidän ensimmäinen viestinsä on törkeä tai aggressiivinen.

Valmiiksi kirjoitetut viestit ovat varma valinta. Käytä aikaa siihen että kirjoitat itsestäsi esittelyn mutta muista jättää tilaa myös lisätä jotain henkilökohtaista viestiin.

Tässä on esimerkki hyvästä esittelyviestistä:

"Hei , sinun profiilisi sai huomioni.
Erityisesti siinä mitä sanoit että haluat breikkiä yksitoikkoisuuteen sekä kokea jotain uutta ja jännittävää.
Näyttää siltä että etsimme samankaltaisia asioita täällä ja ehkä voisimme auttaa toisiamme. Voin opettaa sinulle miten kokataan ja sinä voit opettaa minulle miten ajaa manuaalilla….tosin, siinä on kyllä aika paljon tekemistä sinulle ;)
Haluaisin tietää sinusta enemmän, kerro jos kiinnostuit ja voimme jatkaa siitä."

Viestin ydin on:

Olen kiinnostunut sinusta
Tämän vuoksi
Tämän vuoksi ajattelen että sopisimme yhteen
Tässä on jotain kiinnostavaa minusta ja miten voisimme pitää hauskaa yhdessä
Olen kiinnostunut tutustumaan sinuun paremmin, "pallo on sinulla

Muista pitää viesti kevythenkisenä ja käyttää tilaisuus vitsailuun ( vaikka se olisi omalla kustannuksellasi ) sekä viestittää että olet oikeasti lukenut hänen profiilinsa.

Tällaisella viestillä saat vastauksen suuremmalla todennäköisyydellä kuin 99% niistä viesteistä joita hän on jo saanut.

Yksityisgalleria

Tämä on lempijuttuni Victoria Milanissa; pääsyn pyytäminen ja saaminen miesten yksityiskuviin ja oman galleriani jakaminen heidän kanssaan.

YYksityisgalleria on paikka on jossa pidät rohkeammat kuvasi. Voit jakaa niitä muiden kanssa tai evätä niihin pääsyn milloin vaan.

Voin rehellisesti sanoa että oman yksityisgalleriani tekeminen oli yksi hauskimmista jutuista! Siihen mukaan gallerian jakamisen tuoma jännitys ja kun sain katsoa miesten reaktioita kuviini.

Jokaisella teistä on omat rajanne siihen kuinka rohkeita kuvia yksityisgalleriaan laitatte mutta totuus on se että taivas on vain rajana! Ole niin rohkea tai konservatiivinen kuin haluat ja anna luovuutesi ja mielikuvituksesi päästä valloilleen!

Jos pystyt, laita itsestäsi myös kasvokuva. Muista että voit aina rajoittaa pääsyä yksityisgalleriaasi myöhemminkin. Jos et pysty, niin tämä paikka on juuri niitä kuvia varten jotka olisivat liian seksikkäitä julkiseksi profiilikuvaksi sekä niille kuville jotka haluat jakaa vain tiettyjen miesten kanssa kun kemiat kohtaavat.

Näytä jalkojasi, seksikkäitä alusvaatteita, jooga-asentoja tai mitä vaan millä saat miehen mielikuvituksen laukkaamaan.

Henkilökohtaisesti pidän kiusoittelusta. Yksityisgalleriassani on kuvia jotka asteittain paljastavat itsestäsi enemmän ja jättävät miesten mielikuvitukselle tilaa. Aloitin jaloista, sitten sääristä ( olen tehnyt niiden eteen paljon töitä joten miksi en niitä näyttäisi ), sitten minihamekuvaan ja siitä sitten…..no joo, ymmärrät kyllä pointin.

Muista että yksityisgalleria on SINUN ja on sinun itsesi päätettävissä mitä ja miten paljon haluat itsestäsi paljastaa.

What are you Looking for?

  • Discreet Affairs
  • Fetish Dating
  • Casual Sex
  • Swinging
Join Now for Free

On aika tavata!

Sinua jännittää ja olet valmis tapaamaan joten mikä on paras tapa toimia?

Ensiksi, älä kommunikoi sivuston ulkopuolella ennen tapaamista! Tapasin yhden todella mielenkiintoisen miehen kahvin merkeissä, mutta ennen kuin tapasimme hän pyysi numeroani ja me lähettelimme viestejä. Näimme kahvilassa ja hän mainitsi että olimme molemmat olleet samassa yliopistossa opiskelemassa ( tosin eri vuosina ) vaikka en ollut sitä hänelle koskaan maininnutkaan…..

Selvisi että hän oli etsinyt minut Facebookista käyttämällä puhelinnumeroa!! Siinä ei tapahtunut mitään sen kummempaa, mutta se toimi erittäin hyvänä muistutuksena siitä että Victoria Milanilla on maailman huippuluokkaa olevat turvallisuustoiminnot ihan syystäkin. Ajattele mikä katastrofi olisi jos ihminen jonka kanssa sinulla on salasuhde, lisäisi sinut Facebookissa tai alkaisi lähettämään viestejä sinulle pitkin öitä….

Toiseksi, minun kokemukseni mukaan, on aina paras valita neutraali ja julkinen paikka tapaamiselle.

Sellainen paikka jonka lähellä ette kumpikaan ole töissä tai asu, että vältytte tuttuihin törmäämiseltä ja julkisella paikalla jotta olette molemmat turvassa.

Ensimmäisellä tapaamisella haluan aina pitää asiat yksinkertaisina ja käydä vaikka kahvilla tai teellä.
Koska kyseessä on julkinen paikka, hän tuntee olonsa turvalliseksi ja rennoksi seurassasi, kyse on vain kahvista joten jos sattuisit näkemään jonkun tutun, "olet vain kahvilla työkaverin / ystävän kanssa".

Jos tapaatte ja tajuatte että kemia puuttuu, se ei ole niin iso juttu - vain kahvilla käyminen ja voit vartissa jo lähteä. Mutta jos asiat toimivat, voitte mennä baariin drinkille tai jopa hotelliin jos kaikki on erittäin hyvin ;)

Kuuntele vaistoasi ennen tapaamista mutta muista että on normaalia olla vähän hermostunut. Naiset tapaavat miehiä jatkuvasti erilaisten deittisovelluksien kuten Tinder, Badoo sekä muiden kautta. Jos olet todella hermostunut, minulla on pomminvarma tapa saada sinut rentoutumaan - kerro hänelle!

Muistan kun tapasin miehen ensimmäisen kerran Victoria Milanin kautta. Olin todella hermostunut enkä ollut koskaan tavannut ketään netin kautta joten sekään ei auttanut. Joten tiedätkö mitä tein? MINÄ KERROIN HÄNELLE!!! ja voit arvata, hän oli hyvin ymmärtäväinen ja sanoi olevansa myös itse hermostunut. Juttelimme rauhassa ja hän sai oloni rentoutumaan. Tapaaminen kahvin merkeissä lounasaikaan muuttui 3 kuukauden mittaiseksi seikkailuksi ;)

Joten tässä ne ovat, henkilökohtaiset vinkkini sinulle Victoria Milanissa menestymiseen. Aloita käyttämällä näistä joitain tai kaikkia ja voin taata sinulle, että olet ainakin kymmenen askelta edellä muihin verrattuna ja matkalla jännittävään seikkailuun.

Rakkaudella,

Jätä Pelit Sikseen & Aloita Uusi Seikkailusi

Password strength

Jätä Pelit Sikseen & Aloita Uusi Seikkailusi

Password strength