Vikin Top 6 Vinkkiä Miehille Victoria Milanissa

Olen ollut Victoria Milanin aktiivinen käyttäjä jo kaksi vuotta ja minua pyydettiin keräämään parhaimmat vinkkini miehille jotka ovat olleet naimisissa tai pois deittailun maailmasta jo jonkin aikaa. Noudata näitä kuutta helppoa vinkkiä ja neuvoa ja huomaat kuinka helppoa Victoria Milanin käyttäminen on sinulle.

Profiilikuvat

Profiilikuva on yksi tärkeimmistä elementeistä profiilissasi, ellei jopa TÄRKEIN. Profiilit joissa on julkinen kuva saavat vastauksia +200% enemmän verrattuna profiileihin ilman julkista kuvaa ja sen lisäksi ne saavat myös yli 500% enemmän ensimmäisiä viestejä.

Joten miten joku, joka haluaa pysyä salaisena ja nimettömänä, voi ladata houkuttelevan ja viehättävän kuvan profiiliinsa?

Ole luova! Jokaisella meistä on hyviä ominaisuuksia joista olemme ylpeitä, sekä myös niitä jotka ovat vähemmän mairittelevia. Muista aina korostaa niitä hyviä puoliasi, oli kyse sitten vartalosta, tyylitajusta, silmistä, hymystä tai elämäntyylistä. Voi olla että et edes tiedä mitkä kuuluvat parhaimpiin puoliisi!

Onlinekysely Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa paljasti että naiset ovat kaikkein viehättyneimpiä miesten käsivarsista. On olemassa jopa kokonaisia onlineyhteisöjä jotka ovat omistautuneet "käsivarsipornolle" (Ihan oikeasti). Joten nosta hihat ja anna käsivarsien näkyä.

Ja jos käsivartesi eivät ole siinä kunnossa että niitä kannattaisi näyttää, niin turvaudu parhaaseen "miesten univormuun".

Kun kysyttiin mikä on miesten vastaava naisten alusvaatteille, naiset ylivoimaisesti vastasivat "hyvin istuva puku", joten puvut päälle miehet ja näytätte komeilta!

Hyvin istuva puku on niin houkutteleva naisille että jopa ne käyttäjät, jotka ovat rajanneet tai sumentaneet kasvonsa, näkevät oman profiilin kävijämäärän ja viestien kasvavan dramaattisesti.

Selkä ja peppu. Voimakas selkä vie alitajuisesti naisen ajatukset siihen minkälaista olisi kietoa kädet miehen ympärille ja kiva peppu taas…. noh, ymmärrät kyllä. Näyttämällä selkäsi / peppusi naisille on hyvä keino pysyä salassa.

Käytä parhaiten istuvia housuja, näytä TYYLIKKÄÄSTI se miltä näytät takaapäin ja sitten vain seuraat kun naiset lähettävät sinulle viestejä uteliaina ja haluavat tietää oletko yhtä kuuma edestä kuin takaapäin.

100% Ilmainen Naisille

Ilmainen jäsenyys kaikille naisille tarkoittaa aktiivista naisten käyttäjäkantaa odottamassa sinua!

Liity nyt

Käyttäjätunnus

LAnna käyttäjätunnuksesi puhua puolestasi. Kun naiset selaavat läpi hakutuloksiaan, he näkevät ainoastaan profiilikuvasi ja käyttäjätunnuksesi, joten tunnuksella on väliä!
Yritä olla ytimekäs mutta kuvaileva kun valitset käyttäjätunnustasi.

Esimerkki: asuinpaikka + ammatti/harrastus = HelsinkiLentäjä

Välittömästi joku joka selaa profiileja, tietää missä päin olet ja hänellä on jotain tietoa ammatistasi / mielenkiinnon kohteistasi. Tämä käyttäjä on sieltä ja sieltä päin ja hän kuulostaa potentiaaliselta tyypiltä jonka kanssa voisi liittyä kymppikerhoon ;)

Esimerkki: kuvaus + fetissi/suuntaus = PitkäDom

Sekunneissa naiset tietävät että olet pitkä ( ketkä naiset eivät rakastaisi pitkää miestä ) ja että olet seksuaalisesti dominoiva. Tämän kaltainen tunnus kiinnostaa takuulla alistuvia naisia tai vaikka niitä jotka haluavat toteuttaa oman 50 Shades of Grey- fantasiansa.

Yli 5 miljoonaa jäsentä maailmanlaajuisesti

Voit helposti löytää sinulle sopivan kumppanin läheltä sinua tai kun matkustat sillä sivustolla on yli 5 miljoonaa jäsentä maailmanlaajuisesti.

Liity nyt

Tahdikkuus on kaiken A ja O

Olet sitten varattu, naimisissa tai sinkku - naiset Victoria Milanissa haluavat tietää että olet tahdikas ja kunnioitat sekä omaasi että hänen tarvettaan hienotunteiseen ja salaiseen kanssakäymiseen. Viimeinen asia mitä naiset Victoria Milanissa haluavat on se että joku on liian takertuva tai että hän erehtyy luulemaan yhden yön juttua jatkuvaksi suhteeksi.

Jotkut naiset Victoria Milanissa etsivät salasuhdetta, jotkut ovat avoimessa parisuhteessa, jotkut etsivät pikapanoa, ja jotkut, kuten minä, kiihottuvat ajatuksesta tavata naimisissa oleva vanhempi mies ;)

mutta mikä tahansa heidän syynsä käyttää Victoria Milania on, he haluavat että tahdikkuus ja salaisuus säilyvät! Harkitse, erityisesti jos olet sinkku, laittavasi jotain ensimmäiseen viestiin jolla korostat tätä, tai vielä parempaa on jos kirjoitat sen profiilisi kuvaukseen!

Tässä joitain esimerkkejä jotka ovat saaneet minut helpottumaan:

En halua muuttaa omaani tai sinun siviilisäätyäsi.
Olen ammattitaitoinen ihminen ja tahdikkuus on erittäin tärkeää minulle. Olen kunnioittava ja haluan salaista kanssakäymistä, odotan sitä myös sinulta.

Varmistettuja Profiileja

Jokainen liittyminen varmistetaan joko sähköpostitse tai tekstiviestillä välttyäksemme huijaukselta / huijareilta. Victoria Milan on yhdistänyt aitoja ihmisiä jo yli 10 vuotta.

Liity nyt

Ole Suora

Tämä on ehdottomasti paras osa Victoria Milanissa; käyttäjät ovat paljon suorempia ja rehellisempiä siinä mitä he etsivät ja mikä ehkä vielä tärkeintä - mitä he eivät etsi.

Paras paikka tälle on profiilisi kuvaus.

Huomaat että verrattuna muihin perinteisiin deittisivustoihin, naiset Victoria Milanissa kertovat suoraan ja selkeästi mitä he etsivät ja mitä eivät, joten älä pelkää toimia samoin myös itse.

Tässä on esimerkki yhden käyttäjän profiilista jota oikeasti ihailin!

"Etsin hyvässä kunnossa olevaa rikoskumppania lyhytaikaiseen suhteeseen, avoinna johonkin pitkäaikaiseen jos kemiat ovat kohdallaan"

Tähän kuitenkin tarvitaan kaksi ihmistä, joten jos olet suora ja avoin siitä mitä etsit, käy myös hänen profiilissaan jotta voit olla varma siitä että olette molemmat samalla "aaltopituudella".

Turvallinen ja Turvattu

Turvallisuus on #1 Victoria Milanissa. Käytämme 256 bittistä kryptausta, luotettavia nettipalveluja ja SSL:ää pitääksemme käyttäjämme turvassa!

Liity nyt

Esittelyviesti

Tämä on iso juttu. Naiset, erityisesti ne jotka ovat olleet varattuja jo jonkin aikaa, eivät tunne oloaan itsevarmoiksi ottaakseen sitä ensimmäistä askelta, joten on tärkeää että sinä teet sen.

Muista että lähestyminen on kaikki kaikessa ja se, miten sen teet!

Valmiiksi kirjoitetut viestit ovat varma valinta. Käytä aikaa siihen että kirjoitat itsestäsi esittelyn mutta muista jättää tilaa myös lisätä jotain henkilökohtaista viestiin ja ÄLÄ SPAMMAA naisia samalla ketjuviestillä, se ei todellakaan toimi ja on kaiken lisäksi erittäin ärsyttävää.

Tässä on esimerkki hyvästä esittelyviestistä:

"Hei , sinun profiilisi sai huomioni.
Erityisesti siinä mitä sanoit että haluat breikkiä yksitoikkoisuuteen sekä kokea jotain uutta ja jännittävää.
Näyttää siltä että etsimme samankaltaisia asioita täällä ja ehkä voisimme auttaa toisiamme. Voin opettaa sinulle miten lennetään ja sinä voit opettaa minulle miten kokataan….tosin, siinä on kyllä aika paljon tekemistä sinulle ;)
Haluaisin tietää sinusta enemmän, kerro jos kiinnostuit ja voimme jatkaa siitä."

Viestin ydin on:

Olen kiinnostunut sinusta
Tämän vuoksi
Tämän vuoksi ajattelen että sopisimme yhteen
Tässä on jotain kiinnostavaa minusta ja miten voisimme pitää hauskaa yhdessä
Olen kiinnostunut tutustumaan sinuun paremmin, "pallo on sinulla"

Muista pitää viesti kevythenkisenä ja käyttää tilaisuus vitsailuun ( vaikka se olisi omalla kustannuksellasi ) sekä viestittää että olet oikeasti lukenut hänen profiilinsa.

Tällaisella viestillä saat vastauksen suuremmalla todennäköisyydellä kuin 99% niistä viesteistä joita hän on jo saanut.

Yksityisgalleria

Tämä on lempijuttuni Victoria Milanissa; pääsyn pyytäminen ja saaminen miesten yksityiskuviin ja oman galleriani jakaminen heidän kanssaan.

Yksityisgalleria on paikka on jossa pidät rohkeammat kuvasi. Voit jakaa niitä muiden kanssa tai evätä niihin pääsyn milloin vaan.

Muista PITÄÄ NE TYYLIKKÄINÄ! En edes muista kuinka monta kertaa olen jutellut miehen kanssa ja tykännyt hänen profiilikuvastaan, ainoastaan löytääkseni tyylittömiä kikkelikuvia hänen yksityisgalleriansa täydeltä!

Kikkelikuville on aikansa ja paikkansa ja se on silloin jos ja kun erityisesti pyydän nähdä niitä, siihen saakka älä edes ajattele sitä sillä niitä lähettämällä saat kenet tahansa naisen unohtamaan kiinnostuksensa sinuun.

Käytin aikaa laittautumiseen ja pukeuduin kauniisiin alusvaatteisiin ottaakseni seksikkäitä kuvia itsestäni yksityisgalleriaani, joten vähintä mitä voit tehdä on olla laittamatta huonosti valaistuja kikkelikuvia galleriaasi!

Jos pystyt, laita itsestäsi myös kasvokuva. Muista että voit aina rajoittaa pääsyä yksityisgalleriaasi myöhemminkin. Jos et pysty, niin tämä paikka on juuri niitä kuvia varten jotka olisivat liian seksikkäitä julkiseksi profiilikuvaksi.

Haluan nähdä paljaan selkäsi, haluan nähdä jotain uskaliasta, haluan nähdä sinut hikisessä treeniasussasi, haluan vietteleviä kuvia jotka saavat mielikuvitukseni laukkaamaan!

Mitä sinä etsit?

  • Salaisia Suhteita
  • Fetissi Deittailua
  • Satunnaista Seksiä
  • Parinvaihtoa
Liittyä nyt ilmaiseksi

On aika tavata!

Sinua jännittää ja olet valmis tapaamaan joten mikä on paras tapa toimia?

Ensiksi, älä kommunikoi sivuston ulkopuolella ennen tapaamista! Tapasin yhden todella mielenkiintoisen miehen kahvin merkeissä, mutta ennen kuin tapasimme hän pyysi numeroani ja me lähettelimme viestejä. Näimme kahvilassa ja hän mainitsi että olimme molemmat olleet samassa yliopistossa opiskelemassa ( tosin eri vuosina ) vaikka en ollut sitä hänelle koskaan maininnutkaan…..

Selvisi että hän oli etsinyt minut Facebookista käyttämällä puhelinnumeroa!!Siinä ei tapahtunut mitään sen kummempaa, mutta se toimi erittäin hyvänä muistutuksena siitä että Victoria Milanilla on maailman huippuluokkaa olevat turvallisuustoiminnot ihan syystäkin. Ajattele mikä katastrofi olisi jos ihminen jonka kanssa sinulla on salasuhde, lisäisi sinut Facebookissa tai alkaisi lähettämään viestejä sinulle pitkin öitä…..

Toiseksi, minun kokemukseni mukaan, on aina paras valita neutraali ja julkinen paikka tapaamiselle.

Sellainen paikka jonka lähellä ette kumpikaan ole töissä tai asu, että vältytte tuttuihin törmäämiseltä ja julkisella paikalla jotta olette molemmat turvassa.

Ensimmäisellä tapaamisella haluan aina pitää asiat yksinkertaisina ja käydä vaikka kahvilla tai teellä.
Koska kyseessä on julkinen paikka, hän tuntee olonsa turvalliseksi ja rennoksi seurassasi, kyse on vain kahvista joten jos sattuisit näkemään jonkun tutun, "olet vain kahvilla työkaverin / ystävän kanssa".

Jos tapaatte ja tajuatte että kemia puuttuu, se ei ole niin iso juttu - vain kahvilla käyminen ja voit vartissa jo lähteä. Mutta jos asiat toimivat, voitte mennä baariin drinkille tai jopa hotelliin jos kaikki on erittäin hyvin ;)

Joten tässä ne ovat, henkilökohtaiset vinkkini sinulle Victoria Milanissa menestymiseen. Aloita käyttämällä näistä joitain tai kaikkia ja voin taata sinulle, että olet ainakin kymmenen askelta edellä muihin verrattuna.

Rakkaudella,

Jätä Pelit Sikseen & Aloita Uusi Seikkailusi

Password strength

Jätä Pelit Sikseen & Aloita Uusi Seikkailusi

Password strength