1

Luo profiili (ILMAINEN
ja 100% anonyymi

Valitse anonyymi käyttäjätunnus, josta sinua ei voida tunnistaa. 100% anonymiteetin varmistamiseksi ei ole sallittua antaa tunnistettavia henkilötietoja kuten nimi, osoite, puhelinnumero tms.

Lataa profiilikuva saadaksesi 15 kertaa enemmän huomiota kuin jäsenet, joilla ei ole kuvaa.

TIP#1

AnonymousBlur™ työkalu auttaa sinua muokkaamaan kasvosi tai muut ruumiinosasi tunnistamattomaksi ennen profiilikuvan lataamista.

TIP#2

Yksityinen/yleinen -toiminnon avulla valitset ketkä saavat nähdä kuvasi. Voit antaa haluamillesi jäsenille pääsyn kuviisi lähettämällä "yksityisavaimen".

2

Löydä suhde jonka
rajat asetat itse

Victoria Milan jäsenenä ® sinä päätät ja asetat rajat. joita muiden jäsenten on kunnioitettava ollessaan yhteydessä sinuun. Vain viaton nettiflirtti/suhde? Vai tapaaminen tosielämässä? SINUN valintasi - SINUN rajasi

Tarkennettu haku

Victoria Milan®in ainutlaatuinen hakutoiminto auttaa sinua tarkkaan hakuun eri vaihtoehtoja käyttämällä: ikä, maa, kunta, kaupunki, etäisyys luotasi, pituus, paino, ulkonäkö, ruumiinrakenne, persoonallisuus, harrastukset, mikä sytyttää ...ja paljon muuta.

3

Ole anonyyminä yhteydessä
sinua kiinnostaviin jäseniin

Victoria Milan® tarjoaa laajan valikoiman yhteydenpitotapoja joiden avulla anonyymi yhteydenpito mielenkiintoisiin jäseniin on helppoa ja tehokasta:

Flirttaile

Flirttaile muiden jäsenten kanssa ja osoita kiinnostuksesi. Flirttailu on usein ensimmäinen askel, vaikka viestin lähettäminen on monelle yhtä hyvä alku.

Yksityisviestit

Voit helposti lähettää viestin klikkaamalla viestikohtaa muiden jäsenien profiilisivulla, kirjoittamalla tekstin ja napsauttamalla "Lähetä".