Voidaksemme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla, tahtoisimme sinun kertovan seuraavat asiat sähköpostiviestissäsi:

1. Saitko virheviestin yrittäessäsi ostoa? Jos sait, näkyikö se meidän palvelussamma vai pankin sivustolla? Entä mitä viestissä luki?

2. Mikä pankki on myöntänyt kortin, jota yrität käyttää ostoosi?

3. Onko korttisi valtuutettu kansainvälisten ostojen ja verkko-ostojen tekoon?

4. Huomioi, että kaikki premium-ostomme nostavat niihin liittyvät summat kerralla. Riittikö korttisi kate tähän nostoon?

Tärkeitä huomioita:

Mikäli olet aiemmin rekisteröinyt profiilin ja ostanut premium-jäsenyyden luotto- tai debit-kortilla, huomioi ettei korttia voida enää käyttää toisen profiilin kanssa. Näin ei voi tehdä, vaikka toinen profiili olisi poistettu ennen maksuyritystä, sillä korttitietoja ei tallenneta järjestelmäämme, vaan ne tallennetaan viideksi vuodeksi maksujärjestelmän toimittajan tietokantaan.

Voit tehdä jonkin seuraavista:

1. Käyttää vanhaa profiiliasi. Voit käyttää samaa korttia ensimmäisessä profiilissasi ongelmitta. Jos olet unohtanut sähköpostiosoitteesi ja/tai käyttäjänimesi, voit ottaa yhteyttä tukeemme, antaa heille peitetyt korttitietosi (esittäen vain kuusi ensimmäistä ja neljä viimeistä numeroa). Tuki etsii tietosi sinulle.

2. Käyttää toista korttia.

3. Käyttää samaa korttia, mutta GooglePlayn tai iTunesin kautta.