7 kymmenestä naisesta nauttii orgasmien teeskentelystä

Tutkimuksen mukaan 73% teeskentelee kumppaniensa kanssa, mutta vain 16% tekee samaa rakastajiensa kanssa 62% teeskentelee orgasmeja miellyttääkseen kumppaneitaan

7.3.2017

Maaliskuun 8. juhlitaan kansainvälistä naistenpäivää ja uusin tutkimus rikkoo myyttejä naisten orgasmin teeskentelystä. Ei ole mikään salaisuus että yli puolet naisista harrastaa kliimaksin teeskentelyä, mutta kukaan ei uskonut että luku olisi yli 70% heistä.

Kyselyssä, tekijänä VictoriaMilan – deittisivusto naimisissa oleville ja varatuille naisille jotka etsivät salaista suhdetta – kuunneltiin sivuston 5708 aktiivisen naisjäsenen voihkintaa ja yksityiskohtia seksistä sekä siitä miksi ja kenen kanssa he teeskentelevät saavansa orgasmin.

Suurin osa naisista (73%) teeskenteli kumppaninsa kanssa ja vain pieni osa vastaajista (16%) kertoi tekevänsä samaa rakastajansa kanssa. Vain 11% sanoi että sekä heidän pitkäaikainen kumppaninsa sekä rakastajansa saivat välillä todistaa heidän esityksiään sängyssä.

Jopa 68% - melkein seitsemän kymmenestä vastanneesta naisesta – sanoi että he yleensä nauttivat hetkestä jolloin päättävät teeskennellä orgasmin saamista. Yksi neljästä naisesta sanoi että orgasmin teeskentely ei ole nautinnollista ja 7% sai tyydytystä teeskentelystä joka kerta.

nauttii orgasmien teeskentelystä

Suurin syy orgasmin teeskentelyn taustalla oli tuottaa mielihyvää ja itsevarmuutta kumppanille, jopa 62% naisista ilmoitti tämän syyksi miksi he näyttelevät makuuhuoneessa. 9% väitti saavansa miniorgasmin teeskentelyn aikana ja 8% kertoi sen kiihottavan kumppania ja tekevän seksistä pitkäkestoisempaa. Vain 10% naisista sanoi käyttävänsä keinoa seksin lopettamiseen ja 6% sanoi että he teeskentelevät koska heidän on mahdotonta saada aitoa orgasmia.

43% naisista teeskenteli joka kerta yhdynnässä ja kaksi kymmenestä sanoi että he tekevät sen milloin heistä tuntuu siltä. Vain yksi kymmenestä naisesta sanoi että he teeskentelevät saavansa orgasmin niinkin usein kuin kerran viikossa.

Suurin osa naisista luotti omiin näyttelijän taitoihinsa, 39% sanoi että heidän kumppanillaan ei ole aavistustakaan että he teeskentelevät saavansa orgasmeja.

Victoria Milanin perustaja ja toimitusjohtaja Sigurd Vedal sanoi että tulokset osoittavat naisten olevan jalomielisiä rakastajia jotka saavat mielihyvää vaikka teeskentelisivät.

“Naiset ovat vuosisatoja teeskennelleet orgasmeja ja nyt tiedämme miksi – ja syy ei ole se mitä ihmiset yleensä olettavat : lopettaakseen seksin. Naiset tietysti esittävät saavansa orgasmin kannustaakseen kumppaniaan, mutta he saavat myös mielihyvää siitä teatterista ja huomiosta mitä teeskennelty orgasmi tuo heille,” Mr Vedal sano.

TEESKENNELLYT ORGASMIT

Puola 67%
Norja 61%
Etelä-Afrikka 58%
Alankomaat 57%
Yhdysvallat 56%
Belgia 55%
Suomi 52%
Irlanti 51%
Tanska 48%
Iso-Britannia 44%
Ruotsi 39%
Espanja 29%

KYSELYN TULOKSET

Victoria Milanin 5708 naispuolista jäsentä osallistui

Teeskenteletkö saavasi orgasmeja?

Kyllä 51%
En 49%

Jos kyllä, kenen kanssa?

Kumppanini 73%
Rakastajani 16%
Molempien 11%

Nautitko hetkestä jolloin teeskentelet saavasi orgasmin?

Joskus 68%
En koskaan 25%
Aina 7%

Mistä syystä teeskentelet saavasi orgasmin?

Miellyttääkseni kumppaniani 62%
Lopettaakseni seksin 10% Se tuntuu fyysisesti hyvältä 2%
Se tekee seksistä parempaa 3%
Teeskentely kiihottaa kumppaniani ja seksi kestää kauemmin 8%
Se tuntuu siltä kuin saisin miniorgasmin 9%
Minulle on mahdotonta saavuttaa kliimaksi luonnollisesti 6%

Kuinka usein teeskentelet verrattuna siihen kuinka usein saat oikean orgasmin?

Joka kerta 43%
Joka toinen kerta 22%
Kerran viikossa 9%
Kerran kuussa 13%
Kerran vuodessa 13%

Uskotko että kumppanisi epäilee sinun teeskentelevän?

Kyllä 38%
Ei 39%
Ehkä 23%

Lisätietoja, ota yhteyttä press@victoriamilan.com

Victoria Milan on yksi maailman johtavimmista salaisista sosiaalisista verkostoista miehille ja naisille jotka etsivät salaista suhdetta. Palvelun lanseerasi vuonna 2010 norjalainen mediajohtaja Sigurd Vedal, ja siitä on tullut yksi nopeimmin kasvavista ja johtavista sosiaalisista verkostoista salaisille avioliiton ulkopuolisille suhteille. Victoria Milanilla on maailmanlaajuisesti yli 5 miljoonaa jäsentä yli 33 eri maassa.