Jos Jumala loi Täydellisen Naisen

Hänellä olisi silmät Unkarista, kasvot Tsekistä, suomalainen peppu, tanskalaiset rinnat, sveitsiläiset kädet, puolalaiset jalat ja espanjalaiset huulet.

30.5.2017

Miksi miehen pitäisi valita pitääkö pepuista, rinnoista tai jaloista kun on mahdollista saada ne kaikki? Uusi projekti on nyt todistanut mitä vaadittaisiin täydellisen naisen luomiseen ja naiset ympäri maailmaa kertoivat mitkä he valitsivat parhaiksi piirteikseen.

Konseptin kehittäjänä Victoria Milan – deittisivusto naimisissa oleville ja varatuille ihmisille jotka etsivät salasuhdetta – kysyi yli 5 miljoonalta jäseneltään ympäri maailman, mikä oli heidän mielestään heidän seksikkäin piirteensä ja tulokset kerättiin listan top kolmesta maasta. Parhaat piirteet kolmesta maasta valittiin luomaan virtuaalinen Täydellinen Nainen.

perfect woman

Täydellisen naisen parhaat piirteet tulevat Euroopasta: hänellä on kauniit silmät Unkarista, sievät kasvot Tsekistä, muodokas peppu Suomesta, täyteläiset rinnat Tanskasta, pehmeät kädet Sveitsistä, hyvin muodostuneet jalat Puolasta ja täyteläiset huulet Espanjasta.

Jos uskot siihen että silmät ovat sielun peili, suuntaa Unkariin, Belgiaan tai Kreikkaan jossa naiset viettelevät kauniilla silmillään. Kehystettyinä kauniilla pitkillä ripsillä ja upealla silmien muodolla naiset saavat sinut sulamaan ihastuksesta.

Naisilla Tsekistä, Ruotsista ja Alankomaista on kauneimmat kasvot korkeine poskipäineen, leukalinjoineen ja ennen kaikkea hyvin tärkeää symmetriaa kasvoissaan.

Suomalaiset, norjalaiset ja romanialaiset naiset ovat ottaneet vinkkejä Kim Kardashianilta ja Jennifer Lopezilta kyykkyjen teossa ja ylpeänä voivat ilmoittaa omistavansa Euroopan parhaimmat peput. Jos menet mihin tahansa kaupunkeihin näissä maissa, näet miten täydellisiä takapuolia on joka puolella minne katsotkin, ja huomaat ymmärtäväsi miksi isommat peput ovat olleet muodissa jo 15 vuotta.

Jos taas etsit kauniita jalkoja täydellisellä pehmeällä iholla, suuntaa matkasi Puolaan, Irlantiin tai Etelä-Afrikkaan – muista reissata näihin maihin kesäkuukausina kun minihameet ja mikroshortsit täyttävät katukuvan.

Rintavakoa etsivät löytävät isoimmat palkinnot Tanskasta, Iso-Britanniasta ja Saksasta jossa naiset eivät tarvitse push-up liivejä sillä heiltä löytyy kokoa ja muotoja ilmankin.

Täyteläiset ja seksikkäät huulet jotka ovat luotuja suutelemiseen löytyvät Espanjasta, Ranskasta ja Italiasta – yhdistettynä tuliseen intohimoon jota näiden maiden naisilta löytyy. On ymmärrettävää jos matkustamisella näihin maihin on yksi syy - täydelliset huulet.

Naisten pehmeitä käsiä löytyy Sveitsistä, Itävallasta ja Sloveniasta jossa naiset ovat tunnettuja perfektionismistaan. Kun saat tuntea tällaisen hyvin hoidetun käden omassasi, tunnet myös näiden klassisten naisten taiteellisen ja kultturellin puolen.

Victoria Milanin perustaja ja toimitusjohtaja Sigurd Vedal sanoi että kaikki naiset ovat kauniita mutta virtuaalinen täydellinen nainen kerää kaikkein seksikkäimmät piirteet eri maista.

"Virtuaalinen täydellinen nainen on naisten ympäri maailmaa kehittämä - he tietävät omat vahvuutensa ja kauneimmat piirteensä. Tekemällä tämän listan olemme löytäneet kohteet joissa on mahdollista saada parhainta mitä maailmalla on tarjota. Passit vain valmiiksi!  " Mr Vedal sanoi.