Miten saat pettävän kumppanisi takaisin aviovuoteeseen

Uusi tutkimus paljastaa että avioliiton ulkopuolinen suhde ei aina tarkoita liiton loppumista. Tilastot paljastavat että ihmiset ovat valmiita antamaan yksiavioisuudelle uuden mahdollisuuden – yksi helpoista ratkaisuista jolla saa pettävän kumppanin takaisin aviovuoteeseen.

Tutkimukseen, tekijänä Victoria Milan – deittisivusto naimisissa oleville ja varatuille ihmisille jotka etsivät salasuhdetta – osallistui sivuston 6037 aktiivista jäsentä joilta kysyttiin olisivatko he valmiita lopettamaan pettämisen ja jos niin, olisiko heidän pitkäaikaisilla kumppaneillaan osaa suostuttelemisessa.

Syyt siihen miksi ihmiset pettävät pitkäaikaisia kumppaneitaan vaihtelevat. Enemmistö Victoria Milanin jäsenistä on onnellisia oman pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa, mutta he haluaisivat myös jotain enemmän.

Toinen syistä on se, että maailmassa on yksinkertaisesti liikaa seksikkäitä ihmisiä siihen että pysyisi suhteessa vain yhden kanssa ja kolmanneksi vastaajat ilmoittivat sen että heidän kumppaninsa ei enää pukeudu seksikkäästi. Muita syitä olivat kyselyn mukaan erilaiset halut elämän suhteen, erilaiset libidot, tai se että oma kumppani on masentunut tai ei pidä huolta itsestään. Yksi kymmenestä vastaajasta sanoi että he eivät enää tunne halua omaa kumppania kohtaan.

Enemmistön mukaan yksiavioisuutta on edelleen olemassa: 42% vastaajista sanoi olevansa valmis luopumaan jännittävistä avioliiton ulkopuolisista seikkailuista, kolmannes taas vastasi suoraan kieltävästi. Neljännes vastaajista kertoi olevansa valmis harkitsemaan palaamista takaisin suhteeseen ainoastaan oman pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa.

42 prosentin joukosta jotka kertoivat olevansa valmiit antamaan yksiavioisuudelle uuden mahdollisuuden, 33% sanoi että heidän kumppaninsa vaikuttaisivat heidän päätökseensä, neljännes oli sitä mieltä että kumppanin mielipiteellä ei olisi niinkään vaikutusta, mutta he ottaisivat huomioon kumppanin yritykset saada heidät takaisin.

Victoria Milan otti selvää mikä saisi pettävän puolison jättämään eroottiset avioliiton ulkopuoliset suhteet ja palaamaan seksisuhteeseen ainoastaan oman kumppaninsa kanssa, suurin syy paljastui ja se on hyvin ilmeinen.

Enemmistö kummankin sukupuolen edustajista oli sitä mieltä että jos oma kumppani näkisi enemmän vaivaa oman ulkonäkönsä suhteen – naiset: korkokengät, silkkisen pehmeä iho ja hieman hajuvettä, miehet: muutama reissu lisää kuntosalille, kiitos! – pettävä puoliso palaisi helpommin takaisin aviovuoteeseen.

Seuraavaksi suurin vaikuttaja oli positiivinen asenne. Yli puolet vastanneista miehistä ja lähes kolme neljännestä naisista sanoi että kumppani, jolla on itseluottamusta niin työ- kuin muussakin elämässä, on haluttava ja seksikäs.

Olemalla seikkailuhenkisempi makuuhuoneessa, harrastamalla enemmän seksiä, viettämällä kotona enemmän aikaa, osoittamalla enemmän kunnioitusta ja kiinnostusta ja viettämällä aikaa yhdessä myös makuuhuoneen ulkopuolella ovat keinoja joilla voi yrittää saada pettävä kumppani takaisin myös aviovuoteeseen.

Victoria Milanin perustaja ja toimitusjohtaja Sigurd Vedal sanoi tutkimuksen osoittavan sen että vaikka ihmiset etsivät seksuaalista tyydytystä oman suhteensa ulkopuolelta, se ei tarkoita sitä että rakkaus olisi mennyttä.

“ Salasuhteissa ei ole mitään väärää. Se ei tarkoita että henkilö ei rakastaisi omaa pitkäaikaista kumppaniaan - hän vain yksinkertaisesti korvaa sen seksuaalisen jännityksen ja halun joka on omasta suhteesta kadonnut aikojen saatossa. Asumalla yhdessä avioparina voi kehittää jännitteitä ja stressiä ja tietynlainen tuttuus taas on oiva alusta tylsistymiselle.

“ On täysin mahdollista olla sekä kiintymyksen että seksuaalisen halun kohde. Se vain vaatii hieman työtä ja positiivista ja vahvaa elämänasennetta. Haluatko että oma kumppanisi huomaa sinut ja lopettaa pettämisen? Tee itsestäsi niin haluttava että hän ei koskaan halua jättää sinua.” Mr Vedal sanoi.

Lisätietoja, ota yhteyttä press@victoriamilan.com

Victoria Milan on yksi maailman johtavimmista salaisista sosiaalisista verkostoista

miehille ja naisille jotka etsivät salaista suhdetta. Palvelun lanseerasi vuonna 2010 norjalainen mediajohtaja Sigurd Vedal, ja siitä on tullut yksi nopeimmin kasvavista ja johtavista sosiaalisista verkostoista salaisille avioliiton ulkopuolisille suhteille. Victoria Milanilla on maailmanlaajuisesti yli 5 miljoonaa jäsentä yli 33 eri maassa.