Seitsemän kymmenestä suomalaisesta naisesta saa säännöllisesti moninkertaisia orgasmeja

28.3.2017

Moninkertaiset orgasmit eivät kuulu enää vain satuihin ja tarinoihin: tutkimuksen mukaan 68.8% suomalaisista naisista kokee järisyttäviä moninkertaisia kliimakseja säännöllisesti.

Kuuma tutkimus, tekijänä VictoriaMilan - deittisivusto naimisissa oleville ja varatuille ihmisille jotka etsivät parisuhteen ulkopuolisia suhteita – otti selvää 15 eri maan 5971 naisen seksielämästä ja siitä, kenen kanssa he kokevat moninkertaisia orgasmeja, miten usein ja kuinka hyviä ne ovat.

On suorastaan ihme että suomalaiset naiset poistuvat makuuhuoneistaan, sillä 30% heistä kertoo saavansa moninkertaisia orgasmeja joka kerta kun he harrastavat seksiä. 10% väittää saavansa niitä joka viikko ja 20% kertoo saavuttavansa moninkertaisen kliimaksin kerran kuussa.

moninkertaisia orgasmeja

Miehet selkeästi tietävät mitä tekevät makuuhuoneissa: puolet suomalaisista naisista kertoo että kun he ovat nautinnosta halvaantuneita, vähiten todennäköisin reaktio heidän kumppaneiltaan on olla reagoimatta. Sen sijaan 32.1% naisista kertoo heidän kiihottumisensa motivoivan kumppaneita ja 10.7% naisista sanoo miehen yllättyvän kun hän näkee naisen saavuttavan kliimaksin useampaan kertaan.

50% suomalaisista naisista kertoo että eroottinen moninkertainen orgasmi koetaan useimmiten pitkäaikaisen kumppanin kanssa. 43.3% sanoo kokevansa sen rakastajansa kanssa ja vain 6.7% on saanut moninkertaisia orgasmeja yhden yön kumppanin kanssa.

Kun naisilta kysyttiin miten tärkeänä he pitivät moninkertaisia orgasmeja suhteessa, 71.4% heistä sanoi että he eivät jäisi suhteeseen vain siitä syystä että he saavuttavat kliimaksin niin useasti. Itse asiassa 55.2% suomalaisista naisista valitsee mieluummin pidempikestoisen orgasmin moninkertaisen sijaan.

Victoria Milanin perustaja ja toimitusjohtaja Sigurd Vedal sanoo että suomalaisten naisten kokemat moninkertaiset orgasmit kertovat siitä että seksi Suomessa on saavuttanut aivan uudenlaisen tason.

“ Kuivat avioliitot ja tylsä seksi on mennyttä aikaa. Miehet tulevat koko ajan paremmiksi makuuhuoneissa ja suomalaiset naiset saavat moninkertaisia orgasmeja pitkäaikaisten kumppaneidensa, rakastajiensa ja jopa yhden yön juttujen kanssa. Miehet ovat vihdoinkin ymmärtäneet mitä naiset haluavat ja miten se heille annetaan uudestaan…..ja uudestaan!!,” Sigurd Vedal sanoi.

Ennätyksiä rikkovasta seksistä makuuhuoneissa kertoo myös se että 42.9% suomalaisista naisista kertoo kokeneensa 3-10 orgasmia kerrallaan.

NAISET JOTKA SAAVAT MONINKERTAISIA ORGASMEJA

Espanja 94.1% Belgia 90.9% Yhdysvallat 89.7% Ranska 87.5% Etelä-Afrikka 85.0% Saksa 83.3% Alankomaat 81.8% Tsekki 80.0% Irlanti 78.3% Iso-Britannia 76.2% Suomi 68.8% Norja 66.7% Ruotsi 61.8% Tanska 62.1% Puola 50.0%

Lisätietoja, ota yhteyttä press@victoriamilan.com

Victoria Milan on yksi maailman johtavimmista salaisista sosiaalisista verkostoista

miehille ja naisille jotka etsivät salaista suhdetta. Palvelun lanseerasi vuonna 2010 norjalainen mediajohtaja Sigurd Vedal, ja siitä on tullut yksi nopeimmin kasvavista ja johtavista sosiaalisista verkostoista salaisille avioliiton ulkopuolisille suhteille. Victoria Milanilla on maailmanlaajuisesti yli 5 miljoonaa jäsentä yli 33 eri maassa.