Metro vai Miehekäs - Mitä Naiset Oikeasti Haluavat?

Deittailu voi olla hankalaa sekä miehille että naisille.

Yhteiskunnalliset näkemykset sekä odotukset joita meillä on toisistamme, ovat muuttuneet valtavasti viimeisen 50 vuoden aikana. Nykypäivänä miehiä kannustetaan herkkyyteen, muotitietoisuuteen ja uskaltaako sitä edes sanoa - feminiinisyyteen.

Samaan aikaan monet naiset ottavat etäisyyttä vanhoihin juurtuneisiin odotuksiin kuten meikkaamiseen ja tietynlaiseen pukeutumiseen sekä siihen että heidän pitäisi odottaa parisuhdetta sen sijaan että itse olisivat aktiivisia osapuolia.

Yleinen yhteiskunnallinen hyväksyntä sukupuolten välisiin asioihin on muuttunut valtavasti, mutta vielä on epäilemättä vielä on pitkä matka edessä.

Mitä se kaikki sitten tarkoittaa? Mahdollisten uusien kumppaneiden viehättäminen on nykyään paljon monimutkaisempaa, enää ei ole kyse vain siitä kuinka pukeudut tai käyttäydyt.

Onneksi onlinedeittailu on auttanut tässä asiassa. Ihmiset voivat käyttää sivustoja joissa he pystyvät muokkaamaan omia hakuja juuri sellaiseksi kuin haluavat etsiessään täydellistä kumppania - aikaisemmat sukupolvet eivät tällaisesta uskaltaneet edes haaveilla. Silti sinun on itse tiedettävä kuka olet, ja kuinka voit markkinoida itseäsi.

Miesten pitäisi tietää deittailun maailmassa mitä naiset heiltä haluavat ja se saattaa tuntua melko ylivoimaiselta tehtävältä. Metro vai miehekäs? Muotitietoinen vai renttu? Ajeltu vai parrakas?

Katsotaan aihetta vähän tarkemmin.

Halun Tiede

Kuten monissa muissa asioissa, tiede ja yhteiskunnallinen tutkimus auttaa meitä ymmärtämään minkälainen olisi niin sanottu ‘ideaali mies’.

Tutkimus paljasti että naiset maista joissa on lyhyempi elinajanennuste ja huonompi terveydenhuollon taso, mieltyivät enemmän miehekkäisiin miehiin. 4500 naista 30 eri maasta näki kuvia erilaisista miehistä ja heitä pyydettiin valitsemaan joukosta ne, jotka miellyttivät heitä eniten.

Mitä tärkeämmäksi voimakas olemus ja vastustuskyvyn ( mahdollisia sairauksia kohtaan ) taso kasvoi tarpeena, sitä miehekkäämmäksi naisten valinnat muuttuivat. Tutkimus osoitti myös että nämä miehet olisivat sopivia kumppaneita ja elättäjiä ( alitajuisella tasolla ), mutta naiset myös yhdistivät maskuliinisuuden antisosiaalisiin taipumuksiin näissä miehissä.

Tämä asettaa perinteisellä tavalla voimakkaan miehen kiusalliseen tilanteeseen; fyysisesti haluttava, mutta ei paras valinta lasten kasvattamiseen.

Metro vai Miehekäs

Huoliteltu ja seksuaalinen?

Toinen tutkimus paljasti että naiset pitivät miehistä joilla oli jonkin verran sänkeä, mahdollisina lyhyt- tai pitkäaikaisina kumppaneina, kun taas ne miehet joilla oli täysi parta, he näkivät enemmän aggressiivisina. Parrat nähtiin myös merkkinä vanhemmasta iästä ja sosiaalisesta kypsyydestä. Tutkimus osoitti että miehet joilla oli sänki, nähtiin jännittävämpänä ja ja tyydyttävämpänä rakastajana, kun taas parrakkaat miehet olisivat parempia kasvattamaan lapsia.

Pitäisikö metroseksuaalien siis hylätä trimmerit ja pinsetit?

Ei vielä.

Suositun nettideittailun kännykkäsovelluksen mukaan tehty tutkimus paljasti että metroseksuaalit miehet saivat enemmän positiivista huomiota kuin neljä muuta miestyyppiä (241 yhteensopivuutta, naiset iältään noin 23).

‘Kundi’, ‘Hipsteri’, ‘Rokkari’, ja ‘Kehonrakentaja’ jäivät kaikki metroseksuaalin miehen varjoon. Miksi?

Yhden asiantuntijan mukaan, jos mies käyttää enemmän aikaa laittautumiseen kuin hänen naisystävänsä ( joka usein nähdään negatiivisena puolena ) se saattaa kertoa heidän kyvystään huomioida yksityiskohtia, joka sitten tekee heistä huomaavaisia kumppaneita.

Caroline Brealey parisuhdeasiantuntija sanoi “Jos pidät ulkonäöstäsi huolta ja arvostat hienoissa ravintoloissa käymistä ja upeita lomia, olet täydellinen kumppani.”

Mitä tämä kaikki sitten kertoo?

Oli niin tai näin, tulokset vaikuttavat sekavilta.

Jotkut naiset suosivat kyselyiden mukaan miehiä jotka ovat maskuliinisempia, pitäen heitä elättäjinä ja geneettisesti hyvinä lasten siittäjinä, mutta samalla myös näkivät heidät vähemmän luotettavina. Muut miehet joilla oli parta, nähtiin hyvänä kasvattajana lapsille.

Samalla taas osa naisista uskoo että turhamainen metroseksuaalimies olisi huomaavaisempi kumppanina.

Oletko jo hämmentynyt? Siihen ei ole tarvetta.

Tämä kaikki oikeastaan tarkoittaa sitä että maut ja mieltymykset vaihtelevat - minkä me jo tiesimmekin. Mikä toimii yhdelle naiselle, ei välttämättä ole sama toiselle.

Onlinedeittailun maailmassa on kuitenkin tärkeää olla oma itsensä - kirjaimellisesti. Älä käytä 10 vuotta sitten otettua kuvaa itsestäsi tai keksi kuvitteellisia harrastuksia itsellesi saadaksesi naisten huomiota. Ole rehellinen itsestäsi ja siitä kuka olet. Kuten sanotaan - jokaiselle löytyy kumppani jostain. Yllätyt takuulla positiivisesti miten monta mahdollista kumppania löydät itsellesi.

Me Victoria Milanissa olemme omistautuneet auttamaan naimisissa olevia ja varattuja ihmisiä löytämään juuri sen oikean kumppanin intohimoiseen salasuhteeseen. Voit löytää unelmiesi miehen tai naisen jonka kanssa saat kokea jotain sellaista jota kaipaat omassa pitkässä suhteessasi.

Muista: ole oma itsesi – olet sitten metroseksuaali tai et.