NAISTEN SALAINEN PÄIVÄKIRJA

Naiset Skandinaviassa menettävät neitsyytensä ensimmäiseksi verrattuna tutkimuksen muihin maihin

Kulttuurierot ja erilaiset näkemykset ihannenaisesta saattavat olla yhteydessä siihen minkä ikäisenä neitsyys menetetään kussakin maassa

27.2.2017

Tutkimus paljastaa että naiset Skandinaviasta ovat listan nuorimpia maailmanlaajuisesti kun he menettävät neitsyytensä.

Kyselyyn, tekijänä VictoriaMilan – deittisivusto naimisissa oleville ja varatuille naisille jotka etsivät salasuhdetta – osallistui 5407 aktiivista naispuolista pettäjää 11 eri maasta. Osallistujilta kysyttiin esimerkiksi milloin he menettivät neitsyytensä ja muita yksityiskohtia heidän seksielämästään.

Ruotsalaiset naiset sanoivat että heidän kiinnostuksensa seksiin ja kiihottumiseen alkoi 12.3 vuoden ikäisenä ja suurin osa heistä menetti neitsyytensä 15.2 vuoden iässä.

Tanskalaiset naiset myönsivät tunteneensa seksuaalista vetovoimaa 13.8 vuoden iässä, mutta odottivat kuitenkin ensimmäistä seksikokemusta 2 vuotta kunnes olivat 15.5 vuoden ikäisiä.

Norjalaiset tytöt olivat kiinnostuneita seksistä 14.1 vuoden ikäisinä. Saattaa kuulostaa yllättävältä että he eivät odottaneet kuin 0.7 vuotta toteuttaakseen fantasiansa 14.8 vuoden ikäisinä.

NAISTEN SALAINEN PÄIVÄKIRJA

Suomalaiset naiset keskittyivät olemaan lapsia eivätkä kiinnostuneet seksistä ennen 14.2 vuoden ikää. He myös odottivat kauemmin kuin muut Skandinavian naiset ennen kuin maistoivat kiellettyä hedelmää 15.7 vuoden iässä. Syistä miksi suomalaiset naiset odottavat kauemmin on keskusteltu. Kuitenkin, monet tutkimukset osoittavat että suomalaiset miehet ja naiset ovat melko ujoja luonteeltaan, joka omalta osaltaan saattaisi olla vaikuttava tekijä. Toisaalta samaa voisi sanoa kaikista Skandinavian maista.

Espanjalaiset naiset odottivat kauemmin kuin ketkään muut naiset Euroopassa, he menettivät neitsyytensä keskimäärin 16.2 vuoden ikäisinä.

Tulos on erittäin hämmentävä jos vertaa espanjalaisia muihin Euroopan maihin. Espanjalaiset tunnetaan lämpimästä luonteestaan ja he koskettelevat toisiaan herkästi, mikä taas on monen muun maan kansalaisiin verrattuna täysi vastakohta. Ainut syy tähän tulokseen saattaa olla kulttuurin näkemys ihannenaisesta seksuaalisessa mielessä. Tutkimukset ovat osoittaneet että espanjalaiset miehet pitävät isoimmista ja kurvikkaimmista naisista verrattuna mihinkään muuhun maahan maailmassa.

Victoria Milanin perustaja ja toimitusjohtaja Sigurd Vedal sanoi että Skandinaaviset naiset ovat yhteydessä omiin haluihinsa ja tämä saattaa johtua kulttuurin naisihanteista näissä kyseisissä maissa.

“Kulttuuri määrittää kauneuden ja missä on kulttuurieroja, on myös eroja kauneusihanteissa. Tutkimuksemme osoittaa sen missä naiset ovat lähimpänä tätä ihannetta, he myös menettävät neitsyytensä aiemmin. Tästä voidaan tehdä useita päätelmiä, mukaan lukien yhteys kulttuurin ihanteiden ja neitsyyden menettämisen välillä.” Mr Vedal sanoi.

Luvut pettävien naisten Salaisista Päiväkirjoista ovat seuraavanlaiset:

Minkä ikäisenä ensimmäisen kerran tunsit seksuaalista vetovoimaa jotakuta kohtaan?
Ruotsi 12.3
Tanska 13.8
Espanja 13.8
Norja 14.1
Suomi 14.2
Irlanti 14.4
Belgia 14.3
Alankomaat 14.7
Yhdysvallat 15.2
Puola 15.3
Etelä-Afrikka 15.8
Minkä ikäisenä olit ensimmäisen kerran yhdynnässä?
Norja 14.8
Ruotsi 15.2
Belgia 15.2
Tanska 15.5
Suomi 15.7
Alankomaat 15.8
Puola 16.0
Irlanti 16.1
Espanja 16.2
Yhdysvallat 16.3
Etelä-Afrikka 16.4

Lisätietoja, ota yhteyttä press@victoriamilan.com

Victoria Milan on yksi maailman johtavimmista salaisista sosiaalisista verkostoista miehille ja naisille jotka etsivät salaista suhdetta. Palvelun lanseerasi vuonna 2010 norjalainen mediajohtaja Sigurd Vedal, ja siitä on tullut yksi nopeimmin kasvavista ja johtavista sosiaalisista verkostoista salaisille avioliiton ulkopuolisille suhteille. Victoria Milanilla on maailmanlaajuisesti yli 5 miljoonaa jäsentä yli 33 eri maassa.