Yli puolet miehistä ei halua kumppanilla olevan hajuvettä sängyssä

21.3.2017

Vaikka erilaiset hajusteet ovatkin houkuttelevassa roolissa rakastajaa etsittäessä, niin uusimman tutkimuksen mukaan suurin osa miehistä haluaa kumppaninsa tuoksuvan luonnolliselta intiimeissä hetkissä, kun taas naiset haluavat kumppaninsa tuoksuvan sekä partavedeltä että luonnolliselta. Näyttää siltä että tuoksuissa saattaa piillä vinkkejä myös siitä jos omalla kumppanilla on avioliiton ulkopuolisia seikkailuja.

Kyselyyn, tekijänä Victoria Milan – deittisivusto naimisissa oleville sekä varatuille ihmisille jotka etsivät salasuhdetta – osallistui 5807 ihmistä kymmenestä eri maasta ja heiltä kysyttiin mieltymyksiä tuoksuista rakastajiensa suhteen.

Sekä miehillä että naisilla on voimakkaita mielipiteitä siitä miltä he haluavat rakastajiensa tuoksuvan – merkkien ja hajun tyypin mukaan – kuitenkin kun puhutaan intiimeistä hetkistä lakanoiden välissä, 62.1% miehistä sekä 53.3% naisista haluaa rakastajansa tuoksuvan luonnolliselta.

Tanskassa sekä miehet että naiset haluavat rakastajansa tuoksuvan luonnolliselta sängyssä, jopa 64.3% naisista sekä 58.6% miehistä sanoi että hajuvedellä ei ole asiaa makuuhuoneeseen.

Ruotsalaiset naiset pitävät molemmista, vain yhden prosentin erolla he pitävät miehistä jotka käyttävät partavettä sängyssä (51%). Norjalaiset naiset jakaantuvat kyselyssä samoin, heistä 51.9% on samaa mieltä ruotsalaisten naisten kanssa siitä että mies jolla on partavettä sängyssä on kuumempi kuin luonnolliselta tuoksuva.

Espanjalaiset naiset pitävät seksikkäistä tuoksuista, heistä 56% miellyttää kun miehellä on jokin seksikäs tuoksu. Naiset Ranskasta, Ruotsista, Belgiasta, Espanjasta, Norjasta, Puolasta ja Alankomaista haluavat kumppaninsa tuoksuvan partavedeltä myös kaikkein kuumimpina hetkinä sängyssä.

Mitä tulee hajuvesiin, suurin osa miehistä (34.2%) haluaa naisten tuoksuvan kukkaistuoksulta ja naisista 42.4% haluaa kumppaninsa tuoksuvan sporttiselta. 24.7% naisista haluaa miehensä tuoksun olevan mausteinen ja 22.9% kiihottuu hedelmäisestä tuoksusta miehellä. Vähiten suosituin tuoksu miehillä oli kukkaistuoksu jonka valitsi vain 10% naisista seksikkääksi. Naisten tuoksuista kukkaistuoksut valittiin seksikkäimmiksi ja seuraavana olivat hedelmäiset (32.3%). Sporttiset tuoksut (22%) saivat melkein viidenneksen äänistä ja mausteiset tuoksut naisilla miellyttivät 15.5% miehistä.

Vaikka useat valitsivat kukkaistuoksut naisille sopivimmaksi sekä sporttiset täydelliseksi miehille, suomalaisten miesten maku on kuitenkin hieman erilaisempi. Suurin osa suomalaisista miehistä (42.3%) haluaa naisensa tuoksuvan hedelmäiseltä.

Kyselyssä seikkailunhaluisille pettäjille esiteltiin 25 parhaiten myyvää tuoksua kansainvälisesti tunnetuilta merkeiltä ja selvitettiin mitkä tuoksut kiihottavat eniten.

miehistä ei halua kumppanilla olevan hajuvettä sängyssä

Seksikäs merkki joka saa alkuun ensimmäisen viehätyksen on Abercrombie and Fitch – viides vastanneista miehistä sanoi antavansa kaikkensa naiselle jolla on merkin tuoksua ja naisista 20.8% kuolasi miesten perään joilla on Hugo Boss partavettä.

Ei ole yllättävää että ranskalaiset miehet ja naiset valitsivat Dior tuoksut – 57.1% naisista ja 27.3% miehistä sanoi että ne ovat seksikkäimpiä.

Myös amerikkalaiset kiihottuvat amerikkalaisesta tuoksusta, 30% naisista ja 23% miehistä äänesti Abercrombie and Fitch tuoksun markkinoiden seksikkäimmäksi.

Yllättävää kyselyssä oli että belgialaiset miehet (26.9%) ja naiset (62.5%) valitsivat myös Abercrombie & Fitch tuoksut seksikkäimmiksi.

Kolmannes puolalaisista naisista on samaa mieltä että Abercrombie and Fitch on paras miesten partavesi, kuitenkin Puolassa miehet (23.5%) valitsivat Lacosten miellyttäväksi tuoksuksi naiselle.

Hollantilaiset miehet (15.4%) olivat myös Abercrombie tuoksujen kannalla ja neljännes naisista valitsi Bvlgari tuoksut seksikkäiksi.

Victoria Milanin perustaja ja toimitusjohtaja Sigurd Vedal sanoi että usein tuoksu kuvastaa henkilön persoonallisuutta ja ihmiset käyttävät “luottotuoksuaan” vuosikausia.

“Tuoksut vetävät rakastavaisia yhteen mutta nyt olemme selvittäneet että lakanoiden välissä rakastavaiset haluavat riisua kaiken – täydelliseen luonnollisuuteen. Emme halua paljastaa salaisuuksia, mutta jos oma aviomiehesi tai vaimosi joko lopettaa tuoksun käyttämisen tai vaihtaa “luottotuoksuaan”, se saattaa johtua siitä että joku on sanonut heille että he tuoksuvat paremmalta ilman - ja se on todennäköisesti tapahtunut villin seksin aikana,” Mr Vedal vinkkasi.

Victoria Milanin kysely keräsi tietoja sivuston aktiivisilta jäseniltä jotka nauttivat rakkauselämästä ja avioliiton ulkopuolisista suhteista kymmenessä eri maassa - Espanjassa, Belgiassa, Ranskassa, Yhdysvalloissa, Puolassa, Hollannissa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa ja Norjassa.

Naisjäsenten määrä jotka haluavat miehillä olevan partavettä sängyssä

Belgia 77.3%
Ranska 57.1%
Espanja 56.0%
Puola 52.4%
Norja 51.9%
Ruotsi 51.0%
Alankomaat 50.0%
Suomi 41.3%
Tanska 35.7%
Yhdysvallat 24.1%

Miesjäsenten määrä jotka haluavat naisten tuoksuvan luonnolliselta sängyssä

Yhdysvallat 70.8%
Norja 66.5%
Suomi 63.7%
Ruotsi 64.7%
Alankomaat 60.2%
Belgia 59.0%
Tanska 58.6%
Espanja 55.7%
Puola 48.4%
Ranska 30.0%

Lisätietoja, ota yhteyttä press@victoriamilan.com

Victoria Milan on yksi maailman johtavimmista salaisista sosiaalisista verkostoista miehille ja naisille jotka etsivät salaista suhdetta. Palvelun lanseerasi vuonna 2010 norjalainen mediajohtaja Sigurd Vedal, ja siitä on tullut yksi nopeimmin kasvavista ja johtavista sosiaalisista verkostoista salaisille avioliiton ulkopuolisille suhteille. Victoria Milanilla on maailmanlaajuisesti yli 5 miljoonaa jäsentä yli 33 eri maassa.