YSTÄVÄNPÄIVÄN SALAISUUDET

2017.02.09. Victoria Milan, johtava deittisivusto joka yhdistää varattuja ihmisiä ympäri maailman, on tehnyt tutkimuksen joka paljastaa ihmisten pettämistavat ystävänpäivänä. Tutkimukseen osallistuneilta kysyttiin viettävätkö he ystävänpäivän oman kumppaninsa tai rakastajansa kanssa ja mitä tekosyitä salaiseen tapaamiseen he käyttivät. Tutkimukseen osallistui 5907 aikuista hyvin erilaisista maista kuten Yhdysvalloista, Kanadasta, Uudesta Seelannista, Australiasta, Etelä-Afrikasta ja 13 eri Euroopan maasta.

Ystävänpäivää pidetään vuoden romanttisimpana päivänä, jolloin miljoonat parit ympäri maailmaa tekevät jotain erikoista joka Helmikuun 14. päivä. Kuitenkin niille miehille ja naisille joilla on salasuhde tämä on vaikea päivä johon liittyy valintoja; kenen kanssa he viettävät ystävänpäivän? Victoria Milanin kysely paljastaa että 47% naisista sanoi juhlivansa ystävänpäivää, kun taas 53% heistä ei ollut kiinnostunut päivästä lainkaan. Miehistä 45% sanoi merkitsevänsä päivän kalenteriinsa ja 55% heistä sanoi olevansa välittämättä ystävänpäivästä.

Kun vastaajilta kysyttiin tärkeysjärjestyksestä päivän suhteen, naisista 38% sanoi että he aikovat tavata vain rakastajansa ja 35% halusi viettää ystävänpäivää ainoastaan oman kumppaninsa kanssa. Kuitenkin kaikista naispuolisista vastaajista 27% sanoi että he aikovat tavata kummatkin, sekä puolisonsa että rakastajansa. Vastaavasti miehet antoivat erilaisia vastauksia, miehistä 36% sanoi viettävänsä päivän rakastajansa kanssa ja huomattavat 43% heistä suunnitteli nauttivansa vain oman kumppaninsa seurasta. 21% kertoi juhlivansa päivää molempien kanssa, naisten vastaava luku tähän oli 27%.

YSTÄVÄNPÄIVÄN SALAISUUDET

Kyselyyn osallistuneilta kysyttiin myös mitä tekosyitä he käyttivät päästäkseen pois oman kumppaninsa seurasta. Sekä miehillä että naisilla yleisin vastaus oli ylityöt; naisista 35% ja miehistä 47% käytti tätä tekosyynä. Toiseksi suosituin tekosyy oli urheilu jota käyttivät 26% naisista sekä 28% miehistä. Tapaaminen juuri jätetyn ystävän kanssa oli tekosyy 19% naisista, miehistä 12% sanoi käyttävänsä tätä samaa tekosyytä. Salaisen lahjan ostaminen omalle kumppanille oli myös listalla 15% naisista mutta vain 9% miehistä. Viimeiseksi, sairaan sukulaisen luona vierailu oli vähiten käytetty tekosyy johon turvautui 6% naisista sekä 4% miehistä.

Kuitenkin joillekin vastaajille tekosyiden käyttämisessä oli hitunen myös totuutta. 32% naisista ja 52% miehistä sanoi että he ovat joutuneet olemaan ylitöissä ystävänpäivänä. Naisista 31% on joutunut lähtemään lohduttamaan surevaa ja juuri jätettyä ystävää ystävänpäivänä, miehistä vain 21% sanoi samaa. 45% naisista on ollut ostoksilla etsimässä kumppanilleen lahjaa ja miehillä vastaava luku oli jopa 54%. Myös 35% naisista kertoi vierailleensa sairaan sukulaisen luona, miehistä 28%.

Victoria Milanin perustaja ja toimitusjohtaja Sigurd Vedal sanoi että tutkimuksen tulokset antavat kiinnostavan näkökulman ystävänpäivän merkitykselle aikuisten parisuhteissa. “ Vastaukset osoittavat että suuri osa ihmisistä on sitoutunut viettämään ystävänpäivää mieluummin oman pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa kuin rakastajansa; mutta he jotka suunnittelevat päivää rakastajansa seurassa haluavat enemmän intohimoa kuin tunteellista seuraa. Useat kyselyyn vastanneista käyttävät tekosyitä jotka paljastavat miten paljon vaivaa he näkevät salasuhteiden pitämiseen; käyttämällä vanhoja tapahtumia välttääkseen epäilyksiä myös jatkossa.”

Lisätietoja, ota yhteyttä press@victoriamilan.com

Victoria Milan on yksi maailman johtavimmista salaisista sosiaalisista verkostoista miehille ja naisille jotka etsivät salaista suhdetta. Palvelun lanseerasi vuonna 2010 norjalainen mediajohtaja Sigurd Vedal, ja siitä on tullut yksi nopeimmin kasvavista ja johtavista sosiaalisista verkostoista salaisille avioliiton ulkopuolisille suhteille. Victoria Milanilla on maailmanlaajuisesti yli 5 miljoonaa jäsentä yli 33 eri maassa.